Cu se se ocupă acum foștii concurenți de la «Exatlon»

ocupatii-concurenti-exatlon-kanal-d-faimosi.jpg

echipa Faimosilor Exatlon
Echipa Faimoșilor de la "Exatlon"

Au trecut aproape trei luni de la finala show-ului filmat în Republica Dominicană și difuzat de Kanal D, în perioada ianuarie-mai 2018, și toată lumea se întreabă cu ce se ocupă acum foștii concurenți de la “Exatlon”. Click! îți spune cum le-a schimbat viața notorietatea obținută în urma apariției pe micul ecran.

Cu se se ocupă acum foștii concurenți de la «Exatlon»? Tot cu evenimente, apariții și contracte legate de showbiz. Cătălin Cazacu (33 de ani), din grupul „Faimoşilor”, a primit cele mai multe oferte dintre toți colegii săi. Sportivul a fost solicitat pentru a prezenta emisiunea concurs „Cash Taxi”, iar din toamnă, împreună cu Victor Slav şi Giani Kiriță, fostul lui coleg de la “Exatlon”, va prezenta, tot la Kanal D, emisiunea „Vulturii de noapte”. 

vulturii-de-_noapte-kanal_d-kirita-slav-cazacu.jpg

Giani Kiriță, Victor Slav și Cătălin Cazacu vor prezenta emisiunea "Vulturii de noapte"
foto: Kanal D

Faimoasa Diana Belbiţă (22 de ani) a primit o mulţime de invitaţii la evenimente mondene, la şedinţe foto, dar este în centrul atenției și pe domeniul ei, competițiile sportive de MMA (mixed martial arts). Pe 20 august, la Sala Polivalentă, ea va avea din nou meci, iar colegul ei, “războinicul” Bogdan Mardale, o va susține și va fi alături de ea.

Cu ce se ocupă acum concurenții sexy de la “Exatlon”

Fermecătoarea Alina Pană (32 de ani), una dintre cele mai sexy concurente de la „Exatlon”, a fost invitată în foarte multe emisiuni de televiziune, de la Kanal D, dar şi la foarte multe petreceri mondene. În plus, a primit oferte de a poza pentru mai multe reviste, printre care şi OK! România, dar şi să apară în prezentări de modă. Legat de competițiile de culturism, Alina spune că încă se resimte după concursul din republica Dominicană.

alina-pana-exatlon-radar-de-media.jpg

alina pana exatlon
Alina Pană, la gala premiilor Radar de Media
foto: Dorin Constanda

„Pentru a intra în competiţiile sportive ai nevoie de 3 luni de dietă şi sport, ca să fii competitiv, să poţi să ţii pasul cu cei care intră în competiţii. Ori eu, la corpul pe care îl am acum, după atâtea luni în care nu m-am antrenat aşa cum trebuie pentru ceea ce practic eu, şi nu am avut un regim adecvat, nu pot participa la aceste competiţii. Muşchii trebuie să fie bine definiţi, să iasă bine în evidenţă”, a povestit Alina Pană pentru Click!

stefan-exatlon-kanald_2.jpg

Stefan Exatlon
Ştefan a fost concurent la "Exatlon"

Ştefan Floroiaca (25 de ani), unul dintre finaliștii emisiunii, a avut parte şi el de o expunere mare în media. A dat foarte multe interviuri, a realizat mai multe şedinţe foto şi, împreună cu Didi Bulimar, a fost invitat să concureze la „Cine-i Cheful” (Kanal D) şi chiar au câştigat. În plus, solista Celia l-a invitat să joace în noul ei videoclip, la piesa „Suflet de hârtie”, unde Ştefan apare în ipostaze sexy.  

Loading...

Citește și

  • Stefan Exatlon

    A rezistat cinci luni în competiţia „Exatlon”, în Republica Dominicană, la reality-show-ul difuzat de Kanal D, şi a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi din emisiune. Este vorba de Ştefan Floroaica, unul dintre finalişti, care acum culege din plin roadele notorietăţii.

  • Alina Pana

    Una dintre cele mai sexy concurente de la „Exatlon”, reality-show-ul de la Kanal D, a fost, cu siguranţă, Alina Pană. Sportiva i-a cucerit pe telespectatori nu numai cu farmecul său, dar şi cu felul în care arată. „Miss Fitness” ne-a spus toate secretele ei.