De ce a refuzat Alina de la “Exatlon” să pozeze goală

alina-pana.jpg

Alina Pana
Alina Pană este regina concursurilor de culturism
foto: arhivă personală

Una dintre cele mai sexy concurente de la „Exatlon”, reality-show-ul de la Kanal D, a fost, cu siguranţă, Alina Pană. Sportiva i-a cucerit pe telespectatori nu numai cu farmecul său, dar şi cu felul în care arată. „Miss Fitness” ne-a spus toate secretele ei.

Pe Alina Pană (31 de ani), concurentă în echipa „Războinicilor”, din reality-showul Exatlon (Kanal D), am surprins-o săptămâna aceasta la două petreceri mondene, „OK! RoofTop Party” şi „Summer Party Radar de Media”, evenimente la care şi-a etalat frumuseţea. Sportiva are nenumărate titluri la competiţiile de culturism, însă a câștigat de trei ori, în 2014, 2015 și 2015, şi concursul "Bikini Fitness Cipru". A terminat pe locul 8 concursul "Arnold Clasic Europe" și a fost pe locul al 3-lea, la concursul “Greek Cup Atena”. Şi pentru că este atât de sexy şi la TV, şi în realitate am încercat să aflăm câteva dintre secretele ei.

dc_0274.jpg

Alian Pana la Gala Premiilor Radar de Media
Alian Pană, la gala premiilor Radar de Media
foto: Dorin Constanda

„Pentru mine, frumuseţea înseamnă să ai un interior superb şi o inimă curată. Să spui despre un om că este frumos trebuie să întrunească multe calităţi. O femeie trebuie să se îngrijească de la tălpi, până la ultimul fir de păr din cap, să-şi îngrijească pielea, unghiile, totul. Am recurs la operaţii estetice, am implant mamar şi, dacă aş da timpul înapoi, aş opta din nou pentru această operaţie. Eu am făcut două, de fapt. Primele implanturi au fost puse acum opt ani, iar ulterior, patru ani mai târziu, din cauza concursurilor de fitness la care participam, topind foarte multă grăsime de pe corp, am văzut că e nevoie să fac din nou unele modificări în zona bustului. Nu voiam din nou o mărire, ci o ridicare. Aş mai recurge şi la alte operaţii, odată cu vârsta, dacă aş avea nevoie. În momentul în care mă voi căsători şi voi avea un copil sau doi, poate voi schimba implanturile”, ne-a povestit Alina.

alina-pana-exatlon_2.jpg

Alina Pană
Alina a primit oferta de a poza în Playboy
foto: arhivă personală

Şi chiar dacă acum, pe piaţa din România, nu mai există reviste dedicate bărbaţilor, am vrut să ştim dacă Alina a avut oferte de a se dezbrăca în Playboy. „Am fost întrebată acum şase ani, datorită concursurilor la care participam, dacă vreau să pozeze pentru revista «Playboy». Răspunsul meu a fost negativ, este la fel şi acum şi acesta va fi toată viaţa. O femeie poate fi sexy şi acoperită. Am decis să nu mă dezbrac, pentru că îmi respect foarte tare familia, pe mama şi pe fratele meu”, ne-a spus Alina, care momentan nu are o relaţie. Şi nici nu s-a angajat nicăieri. „Am terminat Facultatea de Drept, nu am profesat în acel domeniu şi au trecut 7 ani, aşa că am uitat ce am învăţat. Mi-ar fi greu să o iau de la capăt. Am încercat să lucrez ca agent imobiliar 10 zile, dar nu mi-a plăcut, stăteam foarte mult în trafic”, ne-a mai spus Alina, în încheiere.

diana-belbita-alina-pana-exatlon.jpg

Alina Pana si Diana Belbita
Alina Pană, într-un duel la "Exatlon", cu Diana Belbiţă
foto: Kanal D

concurenti-exatlon.jpg

concurenti Exatlon
Foştii concurenţi de la "Exatlon" au ieşit joi, 21 iunie, la gala premiilor Radar de Media
foto: Dorin Constanda
loading...
Loading...

Citește și