Cristina Spătar, despre divorțul de fostul soț: «Nu am primit niciun leu de la el»

cristina-spatar-.jpg

Cristina Spătar a vorbit despre perioada de după divorț, când a avut probleme financiare
Foto Instagram

Cristina Spătar trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care îi face zilele fericite, însă înainte de a-și găsi alinarea în brațele acestuia, vedeta a trecut printr-un divorț deloc plăcut.

Cântăreața Cristina Spătar a explicat recent că s-a descurcat singură după divorțul de fostul ei soț, și că acesta nu a ajutat-o din punct de vedere financiar. De asemenea, aceasta dezvăluit în urmă cu puțină vreme și că nu a primit pensia alimentară pentru cei doi copii pe care îi are cu afaceristul, având în vedere și problemele financiare cu care s-a confruntat după despărțirea de acesta.

Cristina Spătar spune că fostul ei soț nu a ajutat-o deloc financiar după divorț

Deși a avut în continuare concerte și s-a relansat în afaceri după ce fostul soț a evacuat-o din vila de la Crevedia, Cristina Spătar nu a dus-o însă strălucit cu banii o perioadă bună. Și-a scos la vânzare colecția de bijuterii recent pentru a-și întreține copiii și și-a făcut și un credit pentru o nouă locuință. Bărbatul din viața ei a ajutat-o și din punct de vedere financiar, nu doar sentimental, a dezvăluit însă vedeta.

„Pentru oricine este greu, dar eu cred că Dumnezeu ajută mamele şi a fost mereu alături de mine. Am fost la Ierusalim şi i-am cerut Lui Dumnezeu să-mi arate calea. Am avut oameni lângă mine care m-au ajutat. Nu am primit niciun leu de la fostul soţ, am concerte, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenului meu”, a declarat Cristina Spătar.

cristina-spatar-iubit.jpg

Cristina spune că actualul ei iubit a ajutat-o în perioada grea de după divorț
Foto Instagram

S-a mutat cu iubitul și copiii în casă nouă

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor. Însă, situația s-a schimbat la sfârșitul anului trecut, când artista a fost nevoită să părăsească vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. Cântăreața și-a luat acum casă, unde locuiește și alături de iubit, care se înțelege de minune cu micuții ei.
Vedeta a afirmat, în cadrul unei emisiuni TV, că iubitul ei o răsfață cu tot ce poate, așa cum s-a întâmplat și luna trecută, când vedeta și-a aniversat ziua de naștere la mare. „Am prins ziua de naștere la mare, am stat șapte zile. De dimineață mi-au adus copiii și prietenul meu tort. A fost o zi faină, copiii sunt extraordinari.

cristina-spatar-mare.jpg

Cristina Spătar și-a petrecut ziua de naștere la mare, alături de iubit și de cei doi copii
Foto Instagram

El a dirijat totul, împreună cu bona. Merge foarte bine și faptul că e mai tânăr mă face să fiu conectată la tot ce se întâmplă… …Mă ajută mult cu bussines-ul. Ne-am mutat de la apartament la o căsuță. Stăm împreună, e mult mai legată familia, copiii sunt fericiți. Suntem împreună de trei ani. Eu nu vreau să mă mai căsătoresc, dar avem o relație foarte frumoasă, e destul de matur pentru vârsta lui. La început am fost prieteni și m-a încurajat mult în perioada în care eram jos moral”, a mai declarat Cristina Spătar.


 

 

 

Loading...

Citește și