Cristina Spătar se mută cu iubitul? Sunt de trei ani împreună, iar artista a făcut credit pentru casă!

cristina-spatar1.jpg

Cristina Spătar a vorbit despre iubitul ei, dezvăluind, de asemenea, că va urma să se mute în casă nouă
Foto Instagram

Deși destul de discretă cu privire la viața ei personală, Cristina Spătar se pare că a dat din nou șanse iubirii, după divorț. Se pare că artista și-a refăcut viața amoroasă, dezvăluind recent că are o relație de trei ani! Mai mult decât atât, este posibil și ca cei doi parteneri să se mute în curând împreună, având în vedere că aceasta a început un program de tip credit pentru achiziționarea unei locuințe.

Deși recunoaște că iubește din nou și că în toată această perioadă nu a fost singură, ci a avut o relație cu un bărbat care a susținut-o moral în timpul divorțului, aceasta nu dorește să-i dezvăluie, momentan, identitatea celui care i-a furat inima. 

Cristina Spătar, în vârstă de 45 de ani, are doi copii, pe Aida și Albert, din mariajul cu Alin Ionescu, care s-a încheiat în 2016. Dacă în ultimul timp artista a recunoscut că se descurcă foarte greu după divorț din punct de vedere financiar, iată că acum a surprins cu o nouă dezvăluire. Se pare că artista nu mai vrea să stea în chirie și își dorește să-și cumpere o casă personală, unde se va muta, probabil, și iubitul ei.

cristina-spatar-copii.jpg

Cristina Spătar, alături de cei doi copii
Foto: Instagram

Cristina Spătar, primele declarații despre iubit 

„Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business, nu sunt singură, șefa mea de atelier și fetele. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Mai avem puțin și facem trei ani și mă înțelege, mă susține, mă suportă. El face construcții. Noi comunicăm foarte mult și ne consultăm.

El a pornit un business cu puțin timp înainte de al meu, dar nu a mers. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu. Dacă mâine ar fi să o iau de la zero singură, știu cu ce se mănâncă. El nu are copii. Întotdeauna vorbește la plural. Îi cunoaște pe copii, îi ajută la lecții, se joacă. El mă ajută din toate punctele de vedere. Sunt foarte fericită”, a declarat Cristina Spătar la Teo Show.

Cristina Spătar a făcut credit pentru o casă 

Cristina Spătar locuiește în prezent cu chirie, alături de copiii săi, într-un apartament modest din București după ce soțul său i-a cerut să se mute din vila sa. Cu toate astea, artista are planuri mari de viitor. Misteriosul bărbat din viața Cristinei Spătar nu are copii, însă ține foarte mult la fetița și la băiețelul vedetei.

„E adevărat că îmi doresc o casă mare și frumoasă. Fac un credit pe 10 ani, pe firmă. Totul e frumos și bine. O să ne mutăm toată familia. Acum locuim într-un apartament drăguț. Ne facem casă. Ne trebuie să avem unde să face facem grătar și curte pentru copii. Albert vrea să joace fotbal toată ziua”, a mai spus Cristina Spătar.

Loading...

Citește și