Cristina Șișcanu, ținută ca la petrecerile regale la nunta Gabrielei Cristea. I-a ieșit sau a dat-o în bară?

cristina-siscanu-nunta-gabriela-cristea.jpg

Ținuta Cristinei Șișcanu a atras atenția la nunta Gabrielei Cristea
Foto: Instagram

Deși până în prezent a fost aspru criticată de admiratorii ei pentru majoritatea ținutelor cu care se afișa la evenimente publice, se pare că de data aceasta Cristina Șișcanu a găsit rețeta perfectă pentru a intra la inimile fanilor ei. Soția lui Mădălin Ionescu a purtat un outfit inspirat de la marile case regale la nunta Gabrielei Cristea, iar complimentele nu au întârziat să apară.

Sâmbătă, 24 august, a fost o zi mare pentru cuplul format din Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cei doi soți unindu-și în acest weekend destinele și în fața lui Dumnezeu. Deși prezentatoarea TV și partenerul ei sunt căsătoriți civil încă din 2015, aceștia nu au apucat până în prezent să aibă parte de ceremonia religioasă din biserică. 

Cristina Șișcanu, ținută spectaculoasă la nunta Gabrielei Cristea 

La fel de emoționați în această zi specială au fost și invitații ceremoniei, care au făcut tot posibilul să își îndeplinească cât mai bine îndatoririle și să îi fie alături miresei, care a venit la nuntă însoțită de cele două fetițe ale ei și ale lui Tavi Clonda, micuțele Victoria și Iris. Pentru că în curând va avea loc și botezul mezinei familiei, Gabriela Cristea a fost atentă la detalii și a purtat un buchet de iriși în ziua cea mare în care i-a jurat iubire veșnică soțului ei și în fața altarului. 

siscanu.jpg

Cristina Șișanu și Mădălin Ionescu au fost nașii de cununie ai Gabrielei Cristea și ai lui Tavi Clonda
Foto: Instagram

Pe lângă mireasă, o prezență care a atras atenția și a reușit să întoarcă multe priviri a fost nașa Gabrielei și buna ei prietenă, Cristina Șișcanu, care a optat pentru o ținută asemănătoare cu cele purtate de membrii caselor regale, atunci când participă la evenimente importante precum nunțile. Cel care a dus cel mai mult cu gândul la asemenea outfit a fost accesoriul de pe cap, pălăria supradimensionată a Cristinei, de culoare roz și ornată cu pene, fiind piesa de rezistență a ținutei. 

Cristina Șișcanu a purtat o rochie peste genunchi de culoare siclam, cu drapaje în formă de x ce porneau din zina gâtului și se terminau în jurul zonei mânecilor. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi nude și cu pălăria anterior menționată. Dacă până acum admiratorii Cristinei îi criticau vehement outfiturile, se pare că de data aceasta jurnalista a reușit să intre la inimile internauților, primind numai cuvinte de laudă la adresa ținutei purtate cu ocazia nunții Gabrielei Cristea. „Nașa mare aristocrată”, i-a comentat o admiratoare în dreptul unei imagini publicate pe rețelele de socializare. 

Partenerul Cristinei, Mădălin Ionescu, nu s-a lăsat mai prejos și a fost și el elegant în marea zi a prietenilor lui, purtând un costum compus dintr-un sacou mov, pantaloni negri, cămașă albă și papion. 

 

Loading...

Citește și

  • Mămicile din ziua de azi au și alte griji referitoare la micuții lor, pe lângă cele evidente. Mamele moderne sunt mereu atente la hăinuțele copiilor lor și își doresc să se asorteze cât mai mult cu aceștia, pentru un plus de „adorabil” în imaginile de familie.

  • Deși are doar o lună, cea de-a doua fetița a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda este deja răsfățata familiei! Cei doi părinți sunt „topiți” după minunea lor și deja s-au gândit să îi organzeze micuței și petrecerea de botez, chiar dacă înainte să afle că este însărcinată pentru a doua oară Gabi Cristea era în planuri de nuntă. Vedeta TV a explicat că nu și-ar dori să unească cele două mari evenimente într-o singură petrecere, deoarece vrea ca micuța ei să fie în centrul atenției în ziua creștinării.