Cristina Șișcanu, îmbrăcată ca fetița ei, Petra! S-a inspirat de la Elena Băsescu?

cristina-siscanu-petra-costum-de-baie-2.jpg

Cristina Șișcanu și-a îmbrăcat fetița la fel ca pe ea
Foto Instagram

Mămicile din ziua de azi au și alte griji referitoare la micuții lor, pe lângă cele evidente. Mamele moderne sunt mereu atente la hăinuțele copiilor lor și își doresc să se asorteze cât mai mult cu aceștia, pentru un plus de „adorabil” în imaginile de familie.

Cristina Șișcanu demonstrează cu fiecare ocazie că este o mămică modernă și extrem de atentă cu micuța ei și a lui Mădălin Ionescu, Petra, care nu iese din casă fără să poarte cele mai „în trend” hăinuțe, chiar dacă acest lucru atrage și multe critici din partea internauților. Soția fostului prezentator TV nu dă prea mare importanță răutăților însă și investește în continuare în imaginea sa și a fiicei ei, care este răsfățata casei.

Cristina Șișcanu, ținute identice cu fetița ei, Petra

Jurnalista este în vacanță cu familia, însă înainte de a porni la drum, Cristina și-a planificat o sesiune serioasă de shopping, pentru a se asigura că ea și micuța ei vor purta neapărat costume de baie identice. Cristina Șișcanu a ales să-și îmbrace fetița la plajă la fel ca pe ea, iar cele două păreau mai degrabă surori, nicidecum mamă și fiică. Pe unul dintre seturile de costume de baie erau inscripționate și mesaje pe măsură, Cristina purtându-l pe cel pe care scria „Regină”, iar Petra, pe cel cu mesajul „Prințesă”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

Într-o altă imagine, Cristina și Petra apar fotografiate de la spate, în două costume de baie extrem de „cool”, cu spatele gol și accesorizate cu floricele. Mămica Șișcanu a vrut ca întreg outfit-ul să fie la fel, așa că i-a cumpărat Petrei și o pălăriuță asemănătoare cu cea pe care a purtat-o ea. Ce să mai, adorabile!

cristina-siscanu-petra-costum-de-baie-1.jpg

Cristina Șișcanu și fetița ei, Petra, în costume de baie identice
Foto Instagram

Să se fi inspirat Cristina Șișcanu de la Elena Băsescu? Fiica fostului șef de stat s-a gândit de dinainte la dorința mămicilor de a-și potrivi ținutele cu micuții lor, așa că a creat și un site de haine pentru mămici și pitici care vor să fie „în trend” împreună! Cum se ocupă de această afacere, și Elena Băsescu este văzută adesea pe rețelele de socializare în timp ce poartă hăinuțe indentice cu micuții ei, 3 la număr, fiind ceva mai greu pentru mămica EBa să reușească să creeze outfit-uri potrivite pentru toți membrii familiei, însă nu imposibil. 

elena-basescu-copii2_0.jpg

Elena Băsescu, asortată cu toți cei trei copii ai ei
Foto Instagram

 

Loading...

Citește și

  • Deși are doar o lună, cea de-a doua fetița a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda este deja răsfățata familiei! Cei doi părinți sunt „topiți” după minunea lor și deja s-au gândit să îi organzeze micuței și petrecerea de botez, chiar dacă înainte să afle că este însărcinată pentru a doua oară Gabi Cristea era în planuri de nuntă. Vedeta TV a explicat că nu și-ar dori să unească cele două mari evenimente într-o singură petrecere, deoarece vrea ca micuța ei să fie în centrul atenției în ziua creștinării.

  • madalin ionescu cristina siscanu

    Ghinion incredibil pentru fosta vedetă tv Cristina Șișcanu (34 de ani) și jurnalistul Mădălin Ionescu (48 de ani)! La fix opt ani de la nunta lor extrem de controversată în anul 2011, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au pierdut toate amintirile de când ea a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată. Noroc însă cu imaginile de la eveniment oferite atunci presei și aflate și astăzi pe internet.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1