Cristian Bozgan și soția, cununați de fratele Mihaelei Rădulescu. Imagini de la nunta medievală

nunta_cristi_si_elena_bozgan.jpg

nunta cristian bozgan elena
La nunta de acum 12 ani, Cristian Bozgan a fost un mire-baron
foto: arhiva personală

Ferma - Un nou început de la Pro Tv i-a adus notorietatea lui Cristian Bozgan, pentru prima dată în rol de prezentator al unui show tv. Partenerul Mihaelei Rădulescu a primit sprijin de la însăși diva de la Monaco și pentru că cei doi sunt cunoștințe vechi, dar și buni prieteni de familie. Click! a aflat că fratele Mihaelei Rădulescu și cumnata vedetei sunt nașii de cununie ai lui Cristian Bozgan, așadar există chiar o legătură de rudenie între ei.

Mihaela Rădulescu și l-a ales întâmplător pe Cristian Bozgan să-i fie coleg de prezentare în emisiunea Ferma- un nou început, show de televiziune care tocmai s-a terminat și joi și-a ales câștigătorul. Cei doi se cunosc de 20 de ani, după cum chiar prezentatorul povestea într-un interviu pentru Click!, dar ceea ce nu se știe este că fratele divei este părinte spiritual al cuplului Cristi și Elena Bozgan. Click! a intrat în posesia unor imagini inedite cu Cristian și Elena Bozgan de la nuntă.

cristi_si_elena_bozgan.jpg

cristi si elena bozgan
Cristi Bozgan și soția lui Elena, la nuntă
foto: arhiva personală

Cei doi și-au unit destinele în urmă cu 12 ani și au avut parte de o nuntă atipică la care mireasa nu a îmbrăcat rochia albă și nici mirele clasicul costum negru.

nasi.jpg

florin si anca radulescu
Nașii cuplului Cristian și Elena Bozgan sunt fratele și cumnata Mihaelei Rădulescu
foto: arhiva personală

Mirii au fost personaje de poveste și au purtat costume medievale, iar nașii lor Florin și Anca Rădulescu, nimeni alții decât fratele și cumnata Mihaelei Rădulescu, le-au urmat exemplul. 

nunta_cristi_bozgan.jpg

cristi bozgan nunta medievala
Cristi Bozgan și soția lui Elena s-au căsătorit în 2007
foto: arhiva personală

Ce spunea Cristian Bozgan despre Mihaela Rădulescu

Cristi Bozgan a stat până acum departe de lumina reflectoarelor, dar are în spate o  povești spectaculoase. Vorbim de o experiență militară extinsă, în varii sisteme din România și străinătate, fiind specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. Știe toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian Bozgan poate să dea sfaturi pertinente, poate să învețe și să motiveze oamenii atunci când au nevoie, așa cum a fost și la emisiune, unde concurenții au văzut rezultatele antrenamentului său.

mihaela_radulescu_si_cristi_bozgan.jpg

mihaela radulescu cristian bozgan
Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan au fost gazdele emisiunii Ferma de la Pro Tv
foto: Pro Tv

"Ne știm de foarte mulți ani! De 20 de ani! Am fost foarte buni prieteni, am făcut parte din aceeași gașcă, iar această regăsire a fost o surpriză plăcută. Mihaela este o persoană minunată, e exact așa cum o vedeți la televizor. Sinceră, autentică, directă, empatică. Și trebuie să recunosc că mă ajută foarte mult să mă obișnuiesc cu rigorile din televiziune, este o profesionistă desăvârșită", ne povestea Cristian Bozgan. 

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan au adus audiențe record

Alegerea lui Cristian Bozgan, de altfel una îndrăzneață, dar câștigătoare, a adus postului din Pache Protopopescu audiențe record. Co-prezentatorul s-a descurcat excelent în noul lui rol, fiind repede îndrăgit de concurenți, cărora le-a câștigat respectul, dar și de fanii emisiunii. Dur, dar corect, Cristian Bozgan a făcut o echipă bună cu Mihaela Rădulescu, cuplul reușind să țină telespectatorii în fața micilor ecrane pe toată durata de difuzare a show-ului. 

 

Citește și:

 

Ferma 2019. Divele au ajuns în iad! Uite unde se chinuie pentru 50.000 de euro

Mihaela Rădulescu e în doliu. Fratele ei şi-a pierdut socrul

 

Loading...

Citește și