Criss Ciobănașu, primul interviu după despărțirea de Vlad Gherman. "Nu cred că viața mea este un serial"

criss-ciobanasu.jpg

criss ciobanasu portret
Criss Ciobănașu joacă în serialul ”Adela” și prezintă emisiunea ”Cultour” de la Monney Channel
foto: Antena 1

Anul acesta, Criss Ciobănașu ar fi trebuit să sărbătorească 10 ani de când a intrat în proiectul LaLa Band și l-a cunoscut pe Vlad Gherman, însă cei doi au anunțat că s-au despărțit. Ce face Cristina Ciobănașu (24 de ani) după despărțire, cum e să joace în "Adela" și cum e relația ei cu Alex Velea, care a ajutat-o la "Dansez pentru tine" a dezvăluit vedeta într-un interviu exclusiv pentru Click!

 • Click!: Ai revenit cu un nou rol în serialul "Adela", însă până acum am observat că nu e așa mare cum eram obișnuiți. Cum se explică?

Cristina Ciobănașu: În primul rând, mă bucur foarte mult că am fost distribuită în acest frumos proiect și că am șansa să lucrez în continuare cu oamenii alături de care am crescut în ultimii ani și de care m-am atașat. În al doilea rând, povestea din "Adela" e abia la început, există multe personaje pe care telespectatorii nu au apucat să le cunoască încă, așa că dacă veți fi cu ochii pe Antena 1, în fiecare joi, de la 20.30, o să vă puteți bucura de tot ce are de oferit acest proiect. Livia, personajul pe care îl interpretez, e o fată cu personalitate și sunt sigură că o s-o îndrăgiți, mai ales că în timp va apărea din ce în ce mai mult pe micul ecran.

 • Cu cine îți face plăcere să joci în acest proiect? Pe cine ai descoperit la filmări? E cineva cu care joci pentru prima oară? Cu cine ți-ar plăcea să interacționezi dintre actori?

De fiecare dată când ajung în locația de filmare și îmi revăd colegii, simt un val de împlinire pentru că am ocazia să joc alături de mari nume ale industriei precum Marian Râlea, Anca Sigartău, Carmen Ionescu, Mihai Călin (lista nu se oprește aici), iar satisfacția e atât de mare atunci când știi că poți fura meserie de la oameni cu atât de multă experiență în domeniu. În același timp, sunt extrem de entuziasmată când știu că am de filmat secvențe alături de Oana Moșneagu, Mara Oprea, Vlad Vîlciu, Răzvan Alexe (Krem), Andreea Ibacka, Anca Androne și Bogdan Talașman. Am avut o surpriză plăcută când am avut de jucat alături de Mara Oprea, care și-a făcut debutul cu acest serial. E o fată extrem de talentată, ambițioasă și muncitoare, de care mi-e tare drag și mă bucură de fiecare dată când lucrez cu ea și cu Oana Moșneagu, de prezența căreia în acest proiect m-am bucurat enorm, tocmai pentru că ne știm din serialul "Fructul Oprit" și nu am putut să nu observ că are un talent și un potențial „cât casa”.

 • Îți dorești timp și pentru altceva? Ești încă la facultate? Cum este să joci în serial și să ai și o emisiune pe mână la Happy Channel?

Anul acesta îmi voi susține lucrarea de licență și cred că voi încerca să aplic la un master în actorie, deci timpul liber „pentru mine” va cam lipsi din peisaj în următoarea perioadă, însă mă bucur de tot și de toate, mai ales de aceste două proiecte, serialul ”Adela” și emisiunea ”Cultour” de pe Happy Channel, pe care o prezint în continuare alături de Vlad Gherman, care îmi aduc satisfacție și care mă solicită în fiecare zi la maximum.

 • Mai ai timp liber pentru tine? Cum îl petreci?

Atunci când mai am un moment numai și numai pentru mine, deschid o carte, mă uit la un film (asta dacă nu mi se închid ochii de somn până să văd și finalul) și încerc să mă țin de sală.

 • Anul acesta se fac 10 ani de când ai jucat în "Pariu cu viața" și ai făcut parte din trupa LaLa Band. Cu cine păstrezi legătura dintre foștii colegi?

Una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea mi-a lăsat niște amintiri care îmi vor rămâne toată viața în suflet și niște oameni minunați alături de care am împărțit și bune, și rele, dar mai ales muzica. Muzica ne-a unit și ne-a făcut mai buni, așa vreau să cred. Din păcate, nu ne-am văzut în gașcă mare de mulți ani, dar poate cu ocazia împlinirii celor 10 ani vom pune de o reuniune, ceva... Vedem, însă țin legătura cu Sore, Bubu, Rapha, Dorian, Vlad (evident) și chiar zilele trecute am pus de o cafea cu Alina Eremia.

 • Puțini știu că ai debutat la "Dansez pentru tine", ca un caz social. Ce amintiri ai de atunci, când Alex Velea a dansat pentru tine? Ai păstrat legătura, v-ați mai văzut?

Mi se pare atât de îndepărtată această amintire... Nu mai am foarte multe imagini în minte, însă țin minte că m-a fascinat toată experiența. De la mutatul la o nouă școală, la dansurile în care mă includea și pe mine coregrafa noastră, Vica, la relația frumoasă pe care o aveam cu toți cei care produceau emisiunea și până la grija pe care mi-o purtau Cristina și Alex de câte ori petreceam timp împreună. Nu am ținut o legătură foarte strânsă, însă mă mai întâlnesc cu Alex la sala de fitness.

 • Producătoarea Ruxandra Ion te-a luat sub aripa ei. Cum e să ai două familii? Te simți ca într-un serial?

Mă simt norocoasă. Am avut o șansă la care nici nu aș fi visat vreodată și tot timpul am muncit să o fructific, să fac oamenii din jurul meu (cele două familii care și-au luat această responsabilitate), să fie mândri de mine.

 • De fapt, întreaga ta viață a fost un serial, căci ai fost mereu în fața camerei de luat vederi. Tu cum îți vezi propria viață?

Într-adevăr, mi-am petrecut mare parte din viață pe platoul de filmare făcând ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, trăind de multe ori doar pentru personajele pe care le-am avut de interpretat și punând capul pe pernă cu așteptarea să se facă din nou zi, că să o pot lua de la capăt. Mă împlinește ceea ce fac, iar timpul liber îl folosesc de cele mai multe ori pentru a-mi încărca bateriile. Nu cred că viața mea este un serial, consider că sunt pur și simplu un om care, cu puțin noroc, și-a transformat pasiunea în meserie, care are vise, aspirații și care muncește pentru ceea ce își dorește să obțină.

 • Ce loc ocupă acum muzica în viața ta? Ai cântat în LaLa Band și One, două trupe de succes. Nu vei mai continua să cânți?

Deocamdată, mai cânt doar în duș și în mașină, când conduc. Sunt chiar amuzantă pentru ceilalți participanți la trafic. Nu știu dacă voi mai încerca o carieră în industria muzicală, cred totuși că mă voi concentra pe marea mea iubire – actoria.

 • Ce îți dorești pentru anul acesta?

Sănătate, proiecte care să mă țină ocupată, să nu am timp să mă plictisesc și, dacă nu cer prea mult, mici bucurii pe care să le împart cu cei dragi.

 • Ce ai pierdut și ce ai câștigat anul trecut, în pandemie?

Mi-au lipsit întâlnirile cu prietenii, mi-aș fi dorit să călătoresc mai mult, însă nu cred că sunt chiar lucruri pe care le-am pierdut, a fost doar o perioadă mai grea necesară binelui comun. Cât despre lucrurile pe care le-am câștigat... cred că dacă nu aș fi avut emisiunea Cultour și rolul din serialul ”Adela” mi-ar fi fost foarte greu să fac față anului 2020... deci da, pot spune că a fost un mare câștig că am avut un loc de muncă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1