Povestea emoționantă a Cristinei Ciobănașu. Ieri, caz social la “Dansez pentru tine”, azi, viaţă de prinţesă

cristina_ciobanasu_vlad_gherman.jpg

cristina ciobanasu vlad gherman
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au o relație de mulți ani
Foto: arhivă personală

Au trecut 11 ani de când micuţa Cristina Ciobănaşu a intrat în showbiz, iar povestea ei de viață este emoționantă. Transformată în caz social la emisiunea “Dansez pentru tine”, avea să o impresioneze pe celebra producătoare tv Ruxandra Ion, care a transformat-o într-o artistă de top. Acum o puteți vedea în serialul ”Fructul oprit”, de la Acasă TV.

Cristinei Ciobănaşu (22 de ani) s-a născut în Vorona Mare, Botoşani. Până acum 11 ani locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie alături de fratele său mai mic, Tudor, şi de bunica din partea tatălui, care a învăţat-o de mică să cânte la mai multe instrumente, dar și vocal. Puştoaica a participat la diferite festivaluri şi a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale. În acel an a participat la emisiunea de dansuri de la Pro TV, pentru ea dansând Alex Velea şi Cristina Stoicescu. Visul ei era să studieze la o şcoală de muzică din Bucureşti, ca să-și poată ajuta familia, greu încercată din punct de vedere financiar. Mama ei please la muncă în Italia şi puştoaica se descurca greu. Norocul i-a surâs după ce a fost remarcată de producătoarea tv Ruxandra Ion (62 de ani).

cristina_ciobanasu_dansez_pentru_tin_e.jpg

cristina ciobanasu alex velea dansez pentru tine
Visul ei era să studieze la o şcoală de muzică din Bucureşti, ca să-și poată ajuta familia, greu încercată din punct de vedere financiar

Care au fost primele roluri ale Cristinei Ciobănașu în seriale

Cristina primeşte primul său rol în 2008, în serialul “Îngeraşii” de la postul Acasă. În 2009 joacă în serialul “Aniela”, o poveste de epocă cu mare priză la public. Un an mai târziu este distribuită în “Iubire şi onoare” , unde a deținut unul dintre rolurile principale, cel al lui Noor el Jisr, fiica unui sultan. Puştoaica a făcut cursuri de canto, dar și de actorie, acum fiind o artistă de top.

Cristina Ciobănașu are succes atât în carieră, cât şi în iubire

Anul 2011 a fost cel care i-a schimbat total viaţa pentru că a primit rolul principal din serialul “Pariu cu viaţa”, un adevărat serial-fenomen pentru adolescenţi. În paralel, se lansa şi trupa LaLa Band din care făceau partea 20 de tineri, ea numărându-se printre ei. Atunci s-au lansat Dorian Popa, Alina Eremia, Sore sau Dima Trofim. Trupa a avut un succes neaşteptat iar milioane de tineri tânjeau să-și întâlnească idolii în concertele susţinute la mall-uri la Teatrul Naţional sau la Sala Palatului. Pe platourile de filmare l-a cunoscut și pe iubitul ei, actorul Vlad Gherman (26 de ani), alături de care a lansat proiectul muzical “One”. Cei doi îndrăgostiţi s-au mutat împreună şi chiar s-au logodit după o scurtă perioadă de timp.  După serialul “Pariu cu viaţa” au filmat “O nouă viaţă”, o altă producție de succes.

Revenire spectaculoasă pentru Cristina Ciobănașu la Antena 1

Odată cu cooptarea Ruxandrei Ion în echipa “Happy Channeel”, ei au filmat primul serial realizat cu telefonul mobil, “Când mama nu-i acasă” şi “O grămadă de carmale”, realizate în 2017, urmând ca un an mai târziu să filmeze la Antena 1 serialul “Fructul oprit”. Succesul nu s-a lăsat aşteptat iar serialul produs de Ruxandra Ion e din nou în topuri. Criss a jucat din nou cu iubitul lui Vlad Gherman, alături de care prezintă emisiunea de la Happy Channel.

 

Criss Ciobănaşu şi Alex Velea, revedere după 11 ani!

scena_misterelor_15.jpg

scena misterelor
Criss Ciobănaşu şi Alex Velea, revedere după 11 ani
Foto: arhivă personală

Joi seară, la “Scena Misterlor”, de la Antena 1, emisiunea moderată de Dan Negru a avut loc o revedere după 11 ani de zile. Este vorba de Criss Ciobănaşu, Ana Caragea din “Fructul oprit” de la Antena 1 şi Alex Velea (34 de ani), care tocmai a lansat piesa “Mona Lisa de Cuba”. Cei doi s-au întâlnit prima oară când Cristina a fost un caz social la „Dansez pentru tine”, de la Pro TV, iar Alex a dansat pentru ea împreună cu Cristina Stoicescu.

Loading...
 
 

Citește și

  • Vă mai amintiți de micuța Criss Ciobănașu (21 de ani), pentru care Alex Velea s-a luptat în ringul concursului ”Dansez pentru tine” (PRO TV), în urmă cu zece ani? Puștoaica solicita atunci ajutor pentru familia ei din Botoșani, aflată în impas financiar. Nu a câștigat premiul pus în joc, însă cazul său avea să o impresioneze pe ”mama telenovelelor”, producătoarea Ruxandra Ion, care a invitat-o să locuiască alături de ea, în București.

  • Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt în vacanță în Spania și se bucură din plin de atracțiile turistice, dar și de momentele frumoase petrecute împreună. Cei doi „porumbei” au ales drept destinație Barcelona, iar pozele pe care le-au publicat pe rețelele de socializare sunt grăitoare și arată cât de mult se distrează aceștia. Îndrăgostiții nu au ratat nici momentul de a-și împărtăși dragostea ce și-o poartă și cu prietenii lor virtuali, o poză în care se sărută într-o locație romantică făcând deliciul urmăritorilor lor de pe Instagram.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1