CRBL, al patrulea jurat la emisiunea «Îmi place dansul» de la Kanal D

crbl_imi_place_dansul.jpg

crbl imi place dansul
CRBL, cooptat în juriul noii emisiuni de dans de la Kanal D
Foto: Kanal D

CRBL (Eduard Mihail Andreianu) vine să întregească echipa celor patru profesioniști în ale dansului care vor juriza competiția „Îmi place dansul”, în această toamnă, la Kanal D. El se alătură celor trei jurați deja anunțați+ Beatrice Rancea, Cocuța și Emil Rengle.

CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, cu o carieră strălucitoare, desfășurată pe o perioada de mai bine de 20 ani. A intrat în atenția publicului român că dansator, interpret, coregraf și entertainer. Ultima apariţie tv a fost în al doilea seyon Asia Express de la Antena 1, unde a făcut echipă cu pritenul lui Oase. cei doi au reuşit să câştige competiţia, lucru care i+a adus un şi mai mare capital de imagine. 

„Pentru mine, dansul e o artă care reprezintă tot. Înainte să vezi sau să auzi trebuie să simți, asta înseamnă artă. În acest show, «Îmi place dansul», îmi doresc să simt. Vreau să văd lupta, dar vreau să văd și fairplay. Ce e frumos îi place și lui Dumnezeu, dar și greșeală se plătește!”, a declarat CRBL.    

CRBL a devenit cunoscut cu trupa Simplu

Cu opt albume de succes, realizate împreună cu trupa Simplu, sau ca artist solo, cu numeroase turnee la activ și importante premii muzicale, CRBL e un artist devenit iconic, la care se raportează generații. Succesul înregistrat ca artist hip-hop i-a deschis calea și către coregrafie, producție muzicală și de videoclipuri, actorie și televiziune, iar în 2004, CRBL își deschidea propria sala de dans cu specific breackdance și streetdance câștigând apoi, cu trupa de dans formată astfel, numeroase concursuri.

Artistul a dovedit într-o serie de show-uri TV că are o abilitate extraordinară în a face spectacol, magnetizand publicul de toate vârstele. Din toamnă, CRBL va juriza concurenții care vor veni să își demonstreze talentul de dansatori în fața unei țări întregi.  

Castingul este în plină desfășurare.Toți cei care doresc să participe la noul shopw de dans se pot înscrie pa pagina casting.kanald.ro. Premiul pus la bătăie este de 100.000 de lei. 

 

Citeşte şi:

 

Exclusiv! CRBL și Oase, împreună în Asia, de nedespărțit și acasă! Cum i-am surprins în oraș

CRBL, secretul căsniciei cu Elena: “Prietenie înainte de iubire”

Loading...
 
 

Citește și

  • O ţară întreagă a stat cu sufletul la gură, marţi seară, 16 aprilie, pentru a afla câştigătorii marelui premiu de 30.000 de euro, pus în joc la concursul Asia Express (Antena 1). Finala de infarct s-a dat între echipele Ruby&Robert şi CRBL&Oase, cei din urmă detaşându-se net. Click! a aflat ce planuri au CRBL şi Oase cu banii, după aventura de pomină.

  • oase crbl

    Nouă cupluri de vedete au pornit în aventura vieții lor. Fără transport asigurat, fără cazare și cu doar un euro pe zi pentru mâncare, cele nouă echipe din Asia Express 2 au început Drumul Elefantului, care-i va duce pe cei mai buni din Sri Lanka până în India, la Mumbai. Dacă Bianca Drăgușanu sau Jojo sunt vedete pe care le știu mai toți românii, însă unii concurenți nu au fost până acum în atenția publicului larg. Unul dintre ei este Oase, partenerul de competiție al lui CRBL. Mulți se întreabă care este numele lui real și cu ce se ocupă.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 556678993


Varnish cache server

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 556678993


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1