Oana Radu, după ce a slăbit 65 de kg: "Aş înghiţi pateuri nemestecate"

oana_radu.jpg

oana radu slabit dieta
Oana Radu mănâncă cu grijă să nu pună la loc kilogramele
foto: arhiva personală

Oana Radu s-a transformat complet în ultimii trei ani de când a reuşit să dea jos 65 de kilograme! Şi-a operat braţele şi şi-a pus silicoane şi nu se opreşte aici. Blonda este dispusă să se supună altor intervenţii estetice pentru a arăta senzaţional. Solista a mărturisit însă că are în continuare grijă ce mânăncă pentru că trebuie să ţină regim toată viaţa.

Oana Radu a fost foarte ambiţioasă atunci când nimeni nu o mai credea că se apucă de slăbit. Cântăreţa ţinea regim de la vârsta de şapte ani, însă niciodată nu reuşea să ducă  la bun sfârşit planul de a da jos kilogramele în plus. Minunea s-a produs şi blonda a slăbit 65 de kilograme, devenind din adolescenta cu forme rotunjoare de la "Vocea României" o adevărată divă care face furori acum pe scenă. ea a mărturisit ce mânâncă acum într-o zi ca să se menţină. "Mi-am făcut un piept de pui în tigaia de teflon şi cu o salată. Am mâncat pe la ora 15.00 şi cam atât. Nu mănânc seara", a spus blonda la Antena 1.

Oana Radu avea 115 kilograme când a participat la Vocea României

oana radu slabire
Oana Radu avea 115 kilograme când a participat la Vocea României
FOTO: Arhiva personală

Îmbiată cu produse de patiserie, prăjituri şi legume proaspete, Oana Radu a refuzat toate cele trei platouri, însă nu fără regrete. "Aş înghiţi pateuri nemestecate!", a spus ea spre surprinderea tuturor lăsând să se înâeleagă că face eforturi supraoemeneşti să nu cedeze tentaţiilor culinare.  

Supranumită Adele de România, Oana Radu (22 de ani) a slăbit după show-ul de la PRO TV, apoi şia pus serios în pericol silueta într-un alt proiect al trustului. A fost cooptată la “Ferma vedetelor”, dar n-a avut deloc viaţă uşoară şi a clacat după doar o săptămână. Solista amărturisit atunci că era pe punctul de a pune la loc kilogramele date jos cu sacrificiu.

La începutul lui 2014, Oana Radu a început o dietă strictă, mai exact celebrul regim Dukan, care a ajutat-o să dea jos 62 kg în doar 8 luni. Dieta se bazează pe consumul de proteine: carne, ouă şi lactate şi limitarea consumului de preparate care conţin carbohidraţi.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1