Cornelia Catanga a făcut infarct. Aurel Pădureanu nu se oprește din plâns: «Ea e viața mea, ce mă fac dacă mă lasă»

aurel_padureanu_si_cornelia_catanga.jpg

cornelia catanga
Cornelia Catanga este căsătorită cu Aurel Pădureanu, alături de care are un fiu, pe Alexandru
Foto: Arhivă Click!

Cornelia Catanga (61 de ani) se află internată la Spitalul de Urgență Floreasca, după ce ieri, 14 iulie, a suferit un infarct și a căzut pe stradă. Soțul ei, artistul Aurel Pădureanu, ne-a povestit, printre lacrimi, despre necazul care le-a lovit familia.

Cornelia Catanga a făcut infarct și se află internată la spitalul Floreasca din Capitală, în stare stabilă. Click! l-a contactat pe soțul artistei de muzică lăutărească, Aurel Pădureanu, iar acesta abia își putea stăpâni lacrimile în timpul discuției telefonice. "Suntem distruși, ea e viața mea, ce mă fac dacă mă lasă? S-a întâmplat duminică, a leșinat pe stradă, era la plimbare cu fiul nostru, Alexandru. A chemat salvarea și a dus-o la spital", a declarat Aurel Pădureanu pentru Click!

Cornelia Catanga a făcut infarct duminică, 14 iulie, iar azi, în jurul ore 7.30, a fost supusă unei intervenții chirurgicale care i-a salvat viața: medicii i-au montat un stent la inimă. Solista se află la terapie intensivă, iar starea ei este stabilă.

catanga_rochie_5.jpg

catanga nunta aurel padureanu ceremonie religioasa
Catanga, în 2014, alături de fiul ei, Alexandu
foto: Click!

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au făcut nunta târziu, în octombrie 2014

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu erau deja împreună de 24 de ani atunci când au decis să meargă și la altar. Nunta a avut loc în octombrie 2014, iar cununia religioasă a avut loc la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală. Artista a purtat o rochie albă din dantelă, creaţie semnată de Cătălin Botezatu, despicată în faţă, la care a accesorizat  o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Cornelia Catanga, o mireasă sexy și cu silicoane, la 56 de ani

Dorul de fiul ei a făcut-o pe Cornelia Catanga să dea jos 27 kg

 

Loading...

Citește și