Cornelia Catanga a făcut infarct. Este internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca

12-13-v-catanga-.jpg

Cornelia Catanga
Cornelia Catanga se confruntă de ceva timp cu mai multe probleme de sănătate
Foto: arhivă personală

Cornelia Catanga se află în stare critică la Spitalul Floreasca, după ce ar fi suferit un infarct. Cântăreaţa de muzică lăutărească a slăbit mult în ultima perioadă.

Potrivit România TV, artista se află într-o stare foarte gravă, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire. Cornelia Catanga (61 de ani) suferă de mai multe afecțiuni. Cântăreaţa a slăbit foarte mult, în jur de 20 de kilograme, într-un timp foarte scurt și s-a confruntat cu o depresie care i-a afectat și mai mult starea de sănătate.

Contactat telefonic, soţul vedetei Aurel Pădureanu a refuzat să facă vreo declaraţie pe marginea acestui subiect fiind extrem de afectat de cele întâmplate.  

Cornelia Catanga a ajuns la 53 de kilograme  

Cornelia Catanga a slăbit 27 de kilograme. În urmă cu patru luni, la relansarea Casei de Discuri Electrecord, solista spunea că a dat jos atâtea kilograme nu ca urmare a unei diete stricte, ci de dorul unicului său fiu, Alexandru (24 de ani), care plecase pe atunci în America, alături de viitoarea lui soţie.

catanga_slaba.jpg

cornelia catanga slaba
Cornelia Catanga a ajuns la 53 de kilograme
foto: Click!

“Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, declara Cornelia Catanga pentru Click! Acum, fiul ei se află în România, tânărul fiind cel care a alertat medicii. Cei doi se plimbau împreună când Corneliei Catanga i s-a făcut rău şi a leşinat pe stradă.  

 

Citeşte şi:

 

Dorul de fiul ei a făcut-o pe Cornelia Catanga să dea jos 27 kg

Sora Corneliei Catanga este grav bolnavă! «E căzută la pat de câteva luni»

 

Loading...

Citește și

  • Cornelia Catanga (61 de ani) a fost de nerecunoscut, zilele trecute, la relansarea Casei de Discuri Electrecord. Solista cu voce de aur susţine că a topit 27 de kilograme în câteva luni, dar nu ca urmare a unei diete stricte, ci de dorul unicului său fiu, Alexandru (24 de ani), care a ales să se stabilească în America, alături de viitoarea soţie.

  • Cornelia Catanga

    Marea solistă de muzică lăutărească Cornelia Catanga (60 de ani) şi soţul ei, Aurel Pădureanu, se află în febra pregătirilor, căci zilele acestea vor primi vizita Alinei, nimeni alta decât viitoarea lor noră, despre care Alexandru Pădureanu (23 de ani) ne-a povestit:

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1