Cornel Tăbăcaru a comandat 1000 de măști de protecție. Fiica lui cea mare s-a luptat cu COVID-19

cornel_tabacaru_cu_familia.jpg

Cornel Tăbăcaru, alături de familie
Foto:Arhivă personală

Milionarul Cornel Tăbăcaru a comandat 1000 de măști de protecție, pe care le donează unor școli și licee din România. În primăvara acestui an, omul de afaceri a avut emoții pentru fata lui, Catinca, care a avut Covid-19.

Cornel Tăbăcaru (69 ani) n-a uitat de unde a plecat. Milionarul care 6 luni pe an stă în Canada și alte 6, în Costa Rica, a pregătit 1000 de măști de protecție, pe care le donează unor școli și licee din România, dar nu a uitat nici de localitatea Grăjdana din Buzău, unde s-a născut.

masti-cornel-tabacaru1.jpg

Cornel Tăbăcaru are casa plină de măști de protecție
foto: arhivă personală

”Am făcut 1000 de măști. Toate au filtru și vreau să jungă în școli și licee, dar și la cei cu puține posibilități. Sigur, am pus deoparte și pentru consătenii mei din Grăjdana”, ne-a spus milionarul Cornel Tăbăcaru, părintele sucurilor TEC.

masti-cornel-tabacaru.jpg

Cornel Tăbăcaru vrea să doneze cele 1000 de măști
foto: arhivă personală

Emoții pentru fiica cea mare: "A fost în spital, în România, 17 zile"

În primăvară, acesta a avut emoții pentru fiica lui cea mare, Catinca (39 ani), care s-a infectat cu noul coronavirus. Tăbăcaru a avut și un atac virulent asupra lui Viorel Cataramă, care spunea că măsurile de restricție afectează economia țării. „Băi, Viorele, copilul meu – și Mircea Badea știe – a venit de la New York cu Covid. Și a fost în spital, în România, 17 zile, Viorele! N-am dormit o oră pe noapte, domnu’ Viorel, pentru că nu puteam să dorm. Băi, mie îmi murea copilul! Viorele, mie îmi murea copilul și dacă era și copilul tău acolo, lângă al meu, cred că amândoi ne tăvăleam prin curtea spitalului – cu Covid!”, i-a transmis Cornel Tăbăcaru lui Viorel Cataramă la ”Sinteza Zilei” (Antena3).

nunta-fata-cornel-tabacaru_1.jpg

cornel tabacaru
Cornel Tăbăcaru, fetele lui și ginerele. Fiica cea mare este cea din dreapta
foto: arhiva personala

Cornel Tăbăcaru, 40 de ani căsnicie cu Alina

Cornel Tăbăcaru este căsătorit de 40 de ani cu soția lui, Alina. Cei doi au două fete, Catinca și Ștefana, care va împlini curând, 30 ani. Amândouă s-au realizat peste hotare, dar în domenii diferite. Catinca este curator de artă în SUA, iar fata cea mică, Ștefana, are compania ei, Tăbăcaruswim, și vinde costume de baie cu măști de protecție, pe site-uri de specialitate. Ștefana s-a stabilit în Los Angeles, Iar Catinca, se împarte între America și România, de vara trecută, când s-a măritat cu un medic stomatolog, Jamil El Hallak , care profesează în România. 

Citește și:

Milionarul Cornel Tăbăcaru, 40 de ani de căsătorie! Poze de la cununia civilă cu splendida lui soție!

Cornel Tăbăcaru are ceasuri de un milion de dolari! Cum arată colecția "Milionarului TEC"

Loading...

Citește și

  • cornel tabacaru

    Milionarul Cornel Tăbăcaru (69 de ani), aflat în Costa Rica, a trecut prin emoții mari, când a aflat că fiica lui cea mare, Catinca (37 de ani), a fost diagnosticată cu temutul coronavirus. De-abia după ce starea ei de sănătate s-a îmbunătățit, omul de afaceri a avut puterea să-și serbeze ziua de naștere, pe 21 mai, într-un mod inedit, cu șampanie, alături de prieteni, într-o mină de aur.