Connect-R, în vacanță cu fosta soție și fetița! Ce destinație exotică au ales el și Misha

connect-r-misha-familie-fetita-vacanta.jpg

Misha și Connect-R au plecat în vacanță împreună cu fetița lor, Maya
Foto Facebook

Connect-R și Misha au plecat în vacanță alături de fiica lor, cei doi încercând din răsputeri ca micuța să nu sufere cumva de pe urma divorțului lor. Chiar dacă au decis să se separe, cântăreții sunt în relații bune în continuare de dragul Mayei, care are nevoie de prezența ambilor părinți. Iată ce destinație de vacanță a ales familia!

Chiar dacă au fost nevoiți să își spună „adio” în acte, Connect-R și Misha au considerat că cea mai bună decizie este aceea de comunica în continuare și de a avea o relație bună, de dragul fetiței pe care o au împreună. Deși nu mai sunt împreună de ceva vreme, cântăreții nu au renunțat nicicum la ideea de familie și au ales să-și petreacă și vacanțele împreună, pentru care Mayei să nu îi lipsească nimic. 

Connect-R și Misha au plecat împreună în vacanță cu fetița lor

Astfel, cei trei și-au făcut bagajele și au plecat într-o vacanță exotică, în Zanzibar, pentru a se bucura din plin de relaxare și momente frumoase petrecute împreună. Potrivit spynews.ro, familia a fost surprinsă în aeroport când se pregătea să plece în mult așteptatul concediu. Deșii admiratorii lor i-ar vedea din nou împreună, Misha și Connect-R au exclus ideea unei împăcări, însă faptul că își petrec mult timp împreună în continuare i-ar putea apropia din nou în viitor.

misha-connect-r-fetita-vacanta.jpg

Connect-R, Misha și fetița lor, surprinși în aeroport
Foto: Captură Video Spynews

Misha și Connect-R au divorțat, dar au o relație bună 

Invitată în cadrul unei emisiuni difuzate de Antena Stars, Misha a vorbit despre situația divorțului. „Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. În cazul meu este vorba de prietenie. Bănuiesc că te referi la relaţia mea cu Relu. Vorbim zilnic, ne vedem o dată la câteva zile. Nimeni nu este perfect. Nu aş putea să dau o notă pentru aşa ceva.  Maya şi Relu îşi petrec timp împreună deşi el are un program mult mai încărcat decât al meu. Se văd des, la două trei zile, chiar azi au fost împreună la film. I-aş da zece în măsura în care îi permite timpul. O iubeşte foarte mult pe Maya şi îi oferă ceea ce nu a avut el”, a explica recent Misha la „Răi da buni”.

„Nu vreau să mă exprim din punctul ăsta de vedere, noi suntem în relaţii ok. Nu aş putea vreodată să vorbesc urât la adresa tatălui Mayei. Vom avea o relaţie frumoasă mereu şi îl respect că îi ofertă totul”, a mai adăugat aceasta. 

Loading...

Citește și