Ce motive de divorţ ar fi avut Connect-R şi Misha

connectr_si_misha2.jpg

Connect-R a fost căsătorit trei ani cu Misha
Foto: Instagram

Connect-R şi Misha Nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, dar abia marţi (14 august) solistul şi-a luat inima în dinţi şi a mărturisit ceea ce până acum ştiau doar apropiaţii lor. Sătul să se tot ascundă şi să pozeze fericit alături de soţie, artistul a povestit ce povară avea pe suflet, fără să dea alte detalii. Motivele de divorţ sunt ştiute doar de protagonişti, dar nu este exclus ca infidelitatea în cuplu să fi fost flacăra care a aprins un şir lung de discuţii. Astrologul vedic, Roxana Luşneac, a analizat pentru Click! temperamentele celor doi şi limitele pe care cuplul de artişti le-a avut în această căsnicie scurtă de doar trei ani.

Discuţii există în orice căsnicie, dar la Connect-R şi Misha au debutat la fel de fulgerător cum a început şi relaţia lor. La scurt timp după ce Misha a născut-o pe Maia, se pare că s-au instalat şi problemele în mariajul lor. Oficial, Misha şi Connect-R sunt despărţiţi de mai bine de un an, dar abia acum au recunoscut că au divorţat. Astrologul vedic, Roxana Luşneac, a analizat trăsăturile de caracter ale celor doi artişti şi de la ce ar fi putut să plece discuţiile în familia lor.  

"Eu cred că între ei compatibilitatea a existat până fiecare și-a atins un punct limită. Pentru Misha, el era greu de controlat sau greu de înțeles, iar pentru Connect-R, ea era prea prinsă în ideile fixe sau realitatea pe care și-o crea. El nu este un bărbat care să suporte să fie cicălit sau căruia să i se aducă acuze nefondate, pentru că se pare că ea tindea unori să-și facă propriile scenarii. E posibilă și o discuție legată de înșelat, dar nu înseamnă că acest lucru s-a și întâmplat, poate să fi fost doar scânteia care a pornit tot. Deci ori avem de-a face cu o problemă de indifelitate, ori e efectiv faptul că amândoi s-au tachinat și s-au enervat reciproc şi asta le-a adus divorţul. Connect-R este în semnul Gemenilor cu ascendent în Leu, ceea ce îl face un tată foarte bun. Este genul care și-ar da și sufletul pentru copilul său, doar că în relația cu Misha, el nu a renunțat când trebuia, având un orgoliu greu de controlat. Ei ar fi putut fi împreună și acum, dacă el nu ar fi pus unele din dorințele Mishei pe plan secund, dacă ar fi fost mai atent sau dacă nu ar fi greșit. Eu cred că această despărțire deși s-a produs acum ceva timp, în cuplu s-a tot sperat că lucrurile se vor îndrepta sau că el va fi iertat. Dar nu a fost așa. Ea, fiind Rac cu ascendent în Fecioară, şi extrem de radicală în decizii, nu iartă nu uită!", a explicat Roxana Luşneac pentru Click! 

Connect-R şi Misha s-au căsătorit în septembrie 2014, fiind cununaţi de Pepe şi Raluca Pastramă. Cei doi sunt părinţii unei fetiţe, Maia, care are 4 ani. 
 

loading...
Loading...

Citește și

  • misha connect-r probleme divort

    În cuplul Connect-R -Misha s-a tot vorbit de divorţ în ultimul timp, ambii artişti explicând că au luat în calcul separarea de mai multe ori. În fapt, cântăreţii nu mai formează un cuplu de mai bine de un an. Soloistul este cel care nu a mai putut să trăiască în minciună şi a recunoscut că nu mai formează o pereche cu Misha din vara anului trecut.

  • S-a tot vorbit despre divorţ în cuplul Connect-R-Misha, dar artistul nu pare să stea cu mâinile în sân şi să aştepte să i se destrame căsnicia, ci repară relaţia care s-a şubrezit. Ocupat până peste cap cu concertele, solistul este conştient că soţia sa, şi ea cântăreaţă de succes, şi-a sacrificat cariera muzicală de dragul copilului lor şi pentru asta i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă.