Connect-R s-a tatuat din nou și i-a întrebat pe fani ce înseamnă: "O varză? Un bujor? Un leu?". Pe brațe are un mesaj religios

connect-r1.jpg

Connect-R și-a tatuat pe brațe un citat religios
Citeste tot despre: 

Ștefan Mihalache alias Connect-R este fascinat de tatuaje. Are o mulțime de picturi pe corp, unele cu un mesaj important pentru el. Cu ultimul tatuaj realizat își testează fanii, să îi spună ce anume reprezintă.

Ștefan Mihalache, alias Connect-R (38 ani), este adeptul tatuajelor, iar trupul lui este plin de desene, care mai de care. Și-a făcut recent un tatuaj nou pe corp și le-a prezentat fanilor ”noua achiziție! 

De data aceasta, cântărețul a decis că trebuie să-și tatuaje din nou gâtul. Acum și-a făcut un desen abstract, însă la prima vedere noul tatuaj are în prim plan o floare colorată și mai multe păsări zburând. Drept urmare, cântărețul și-a provocat fanii să spună dacă înțeleg ce înseamnă noul tatuaj.

connect-r.jpg

Cel mai nou tatuaj al lui Connect-R
foto: Facebook

”Neatza ! Mi-am făcut un tatuaj nou, pe gât! Vreau să-mi spuneți ce e în imagine! Ce vedeți?”, a scris Connect-R pe pagina sa de Instagram. Răspunsurile au fost variate. Unele haioase, altele pline de profunzime: "O varză? Un bujor? Un leu?", au spus câțiva admiratori, în timp ce alții au mesr mult mai departe cu imaginația: "Renaștrea, pasărea Phoenix, floarea de lotus, soarele".

Mesaj religios, tatuat după un accident

Și pentru că este o fire credincioasă, artistul are mai multe mesaje care conțin texte religioase, însă nu a uitat nici de cariera sa. Pe gât mai are imprimate inițialele ROP, de la Rappin on Production, acolo unde de-a lungul timpului a făcut mai multe piese care l-au urcat rapid în topurile muzicale din România. Unul dintre desene reprezintă un citat din Sfântul Ioan Gură de Aur, pe care l-a realizat după ce a suferit un accident rutier, în vara lui 2010, în urma căruia s-a ales cu o fractură la mana dreaptă. Connect-R și trupa lui se deplasau spre Huedin, într-o dubă Mercedes. Undeva între Sibiu și Sebeș, un tir a lovit din spate un Volkswagen, care a ricoșat în mașina în care se afla Connect-R. Marcat de acest accident, cântărețul și-a făcut tatuaje pe ambele brațe, a căror poveste a spus-o el însuși.

connect-r4.jpg

Tatuajul-citat din Sf. Ioan Gură de Aur

“Majoritatea persoanelor din ziua de astăzi își fac tatuaje, știm cu toții asta! Dar puține dintre ele exprima cu adevărat ceva! Cu puțin timp în urmă, am decis și eu să îmi fac niște tatuaje, tatuaje care exprima o parte, o trăire a sufletului meu! Vă voi spune, în cele ce urmează, povestea lor: Cele două tatuaje reprezintă, de fapt, unul singur; un citat, mai exact! "DARUL DE A SUFERI ESTE MAI MARE DECAT DARUL DE A FACE MINUNI. DE FIECARE DATĂ CÂND SUFERI, DUMNEZEU ÎȚI RĂMÂNE DATOR! (Sf. Ioan Gură de Aur). Acestea au fost cuvintele cu care tatăl meu mi-a fost alături în acea perioadă grea a vieții mele, cu accidentul... am simțit că nu este alături de mine numai cu sufletul, ci și cu vorbele! Da, consider că acele vorbe au constituit glasul inimii! Acesta este motivul pentru care am decis să îmi fac acest tatuaj! El reprezintă, așa cum spuneam, un citat. Citatul începe de pe mâna dreaptă, care mi-a fost afectată din cauza accidentului, și continuă pe mâna stângă", a povestit solistul. 

conect_r.jpg

connect-r tatuaje maya misha
Connct-R şi fiica lui Maya, într-o ipostază amuzantă
Foto: arhivă personală

Are tatuaje pentru fiică și fosta soție

În 2017 a mai făcut două tatuaje pentru Misha (29 ani), de care a divorțat, dar și pentru fetița lor, Maya de 6 ani și jumătate." Ăsta e tatuajul pentru Maya (Love, Maya - n.r.) şi trandafirul pentru Misha, un trandafir care pleacă din M. Azi le-am făcut”, declara Connect-R la Antena 1.

Citește și:

Misha a apărut cu un tatuaj imens pe antebraț și fanii “i-au sărit în cap”

Ele sunt cele mai tatuate vedete din România

 

Loading...
 
 

Citește și