Ce l-a întinerit iubirea pe Ilie Năstase!

5-actu-1-2col-190.jpg

Deși nu mergea la vreun eveniment de modă, fostul tenisman era gătit ca pentru un podium de prezentare
Fotografii: BLITZ/Mihai Ionescu

Ilie Năstase s-a schimbat vizibil, şi la interior, şi la exterior, în numai trei luni. Este mult mai linştit, dar şi extrem de elegant, iar asta datorită iubitei sale Ioana Simion. Iubirea pentru constănţeancă l-a întinerit pe fostul tenisman.

Legenda tenisului românesc, Ilie Năstase, a împlinit în iulie 72 de ani. În ciuda vârstei, are o mobilitate extraordinară, pentru că a fost văzut mai mereu pe scuter, pe bicicletă sau chiar mergând pe jos în pas vioi. Acum, de când a întâlnit-o pe Ioana Simion, frumoasa brunetă de 42 de ani, originară din Constanţa, lui Nasty i-a întinerit şi inima. După divorţul de Brigitte, fostul sportiv s-a cuminţit dintr-o dată, astfel că din bărbatul care îşi trăgea femeia de păr pe stradă, a devenit un galant şi un mieluşel.

Ioana nu a reuşit doar să îl calmeze, ci l-a ”dezbrăcat” şi de hainele vechi. Sunt celebre pozele cu Ilie îmbrăcat în uniforma lui de general, sau cele în trening roşu. Iată că fotoreporterii Click! l-au surprins pe prietenul lui Ion Ţiriac, ieri după-amiază, prin oraş, alături de nepotul său, Ştefan. Nasty era îmbrăcat ca la carte! Cămaşă albă, pantaloni cadrilaţi, pantofi sport, geacă de piele şi o eşarfă în nuanţe vernil. Ilie a fost o apariţie şi cu siguranţă nu mergea la vreo prezentare de modă. Ioana i-a schimbat gusturile şi s-a dat de gol.

5-actu-2-2col.jpg

Nasty se asortează perfect cu iubita tinerică

 

”E adevărat, Ilie arată bine. Mă implic şi eu şi chiar i-am recomandat stilul clasic. I-am spus că îmi place, nu i l-am impus şi uite că am ajuns să ne asortăm. Uneori ne potrivim la stil. Mie, spre exemplu, îmi plac culorile vii şi mă avantajează. Am haine în nuanţe de roz, alb, şi foarte rar pun negru pe mine. Acum, depinde de loc, de evenimentul la care particip. Dar când ieşim, ne place să ne asortăm”, a spus Ioana Simion, pentru Click! Săptămâna trecută, Ilie şi iubita au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în timp ce îşi luau micul dejun. Iată că şi pentru o astfel de ieşire ei s-au  sincronizat foarte bine în privinţa hainelor. Ilie a ales o cămaşă mov, care s-a potrivit perfect cu paltonaşul drăguţei sale. 

Loading...

Citește și

  • ilie nastase

    Cum Brigitte și Ilie Năstase au divorțat și sunt, în mod oficial despărțiți, de data aceasta, cei doi foști soți se pot afișa în mod public cu noile lor cuceriri, fără să mai aibă conștiința încărcată și fără să mai fie judecați de cei din jur. Atât Brigitte, cât și fostul tenismen, sunt liberi să se laude liniștiți cu noii lor parteneri, lucru pe care l-au și făcut deja, de altfel. Ilie Năstase apare într-o imagine romantică alturi de noua lui iubită, Ioana Simion, prima de acest gen după divorțul de Brigitte. Nici fosta lui soție nu se lasă mai prejos, dorind să-i răspundă lui Ilie cu aceeași monedă, pozând mereu în compania noului ei iubit, tinerel și musculos.

  • ilie nastase tinuta golden night

    A venit ziua cea mare pentru Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt. Miercuri (26 septembrie) cei doi se vor prezenta în faţa judecătorilor pentru a pune capăt mariajului. Procesul de divorţ a fost intentat de brunetă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1