Iubita tinerică a pus stăpânire pe averea lui Ilie Năstase! Avem dovada!

ilie-nastase-ioana-simion-iubita_2.jpg

Ilie Nastase Ioana Simion
Ilie Năstase și-a refăcut deja viața după divorț. El are o relație cu Ioana Simion
foto: Mihai Ionescu

Răsturnare de situație în cazul celui mai proaspăt cuplu din show-biz Ioana Simion-Ilie Năstase. Deși a promis că se mută cu Nasty după ce fostul mare sportiv va finaliza divorțul de Brigitte, iată că bruneta s-a decis să facă naveta Constanța-București. Cei doi au surprinși, ieri, de fotoreporterii Click!

Luna trecută, înainte cu câteva ore de a se întâlni la tribunal, Ilie Năstase a sunat-o pe Brigitte și a rugat-o să-i acorde divorțul. ”M-a sunat în noaptea de dinaintea divorţului, mai precis la ora 2.00,  şi m-a rugat frumos să îl iert şi să încheiem totul pentru că a întâlnit şi el o fată şi că vrea să înceapă o viaţă nouă şi să fie liniştit şi fericit. Pe mine m-au atins vorbele lui şi am hotărât cu avocatul să ducem acţiunea până la capăt. Astăzi (n.r.: miercuri) eu şi Ilie suntem oficial divorţaţi”, ne povestea Brigitte, pe 26 septembrie. Celebra brunetă i-a lăsat cale liberă fostului soț să fie fericit și, bineînțeles, să facă cel mai important pas în relația cu noua sa iubită, adică mutarea în vila lui din Primăverii, în valoare de un milion de euro. Iată însă că Ioana nu mai vrea să se mute definitiv cu el, însă se comportă ca și cum ar fi într-o căsnicie.

ilie-nastase-ioana-simion-iubita_3.jpg

Ilie Nastase Ioana Simion
Ioana conduce deja bolidul iubitului
foto: Mihai Ionescu

”Nu mă mut la Ilie, am vorbit despre acest lucru și am stabilit  să stăm și la Constanța și la București. Eu aici am casa, am copilul de care sunt foarte atașată, și nu cred că pot să vorbesc despre o mutare definitivă la București. Am hotărât să facem naveta, astfel că atunci când ne plictisim, să dăm o fugă până la marea de care sunt îndrăgostită, apoi să vin în București”, a declarat iubita lui Ilie Năstase, pentru Click! La 12 zile de când a devenit bărbat liber, Năstase a integrat-o în viața lui de parcă i-ar fi soție, căci i-a lăsat toată averea pe mână : cheile de la vila din Dorobanți, dar și ale mașinii acestuia. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe frumoasa constănțeancă ieri seară, la volanul bolidului lui Nasty. Pentru că nu mai are carnet, fostul tenisman este la mâna iubitei. Ea a parcat mașina în fața vilei de un milion de euro, apoi au plecat să cineze la un restaurant de fițe din Dorobanți. Extrem de îndrăgostit, Ilie și-a sărutat iubita și a îmbrățișat-o în plină stradă. 

ilie-nastase-ioana-simion-iubita_1.jpg

Ilie Nastase Ioana Simion
Ilie Năstase este foarte protector cu Ioana
foto: Mihai Ionescu
Loading...

Citește și

  • Tânăr, arătos, plin de muşchi şi de tatuaje, priceput la afaceri. Acesta ar fi, pe scurt, portretul noului iubit al lui Brigitte Năstase. Bruneta, care este încă soţia lui Ilie Năstase, nu se mai sfieşte să se afişeze cu el în public.

  • Brigitte Sfăt (42 de ani) şi Ilie Năstase (71 de ani) sunt mai hotărâţi ca niciodată să înceapă o viaţă nouă! După ce săptămâna trecută au divorţat oficial, în doar zece minute, după opt ani de mariaj, cei doi se bucură acum de libertate şi de iubirea pe care o primesc din partea noilor parteneri de viaţă.