Claudia Pătrășcanu refuză să-l primească pe Gabi Bădălău la ziua copilului: „Nu vreau să iau Covid nici eu, nici copiii!”

claudia_patrascanu_copii.jpg

Claudia Pătrășcanu și fiii ei, Nicholas (4 ani) și Gabriel (6ani), locuiesc la Constanța
Claudia Pătrășcanu și fiii ei, Nicholas (4 ani) și Gabriel (6ani), locuiesc la Constanța
foto: arhivă personală

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și soțul ei, Gabi Bădălău, este la apogeu! Duminică însă este posibil să escaladeze, chiar la ziua lui Nicholas, fiul cel mic al celor doi părinți aflați în divorț. Gabi Bădălău a fost invitat inițial la aniversare, însă acum Claudia este cea care nu-și mai dorește prezența lui, din motive de Covid.

Ieri (21 ianuarie), Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au prezentat în fața magistraților, având o nouă înfățișare în procesul de divorț. Au fost audiați doar martorii Claudiei, în speță Andrea Bănică - prietena acesteia, în timp ce martorul cheie din partea lui Gabi Bădălău, menajera acestuia, nu s-a prezentat la proces fiind carantinată.

Duminică, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău își vor sărbători fiul cel mic, pe Nicholas, care va împlini 4 anișori. Inițial, Claudia l-a invitat pe Gabi Bădălău la petrecere, însă după situația ivită ieri la proces, Claudia și-a schimbat total atitudinea, din cauza menajerei carantinate. Cântăreața a decis să nu-i permită soțului ei să-și vadă copiii, de frică să nu se infecteze toți cu Covid. ”El are tot timpul probleme la proces. Ba nu vine că e plecat cu amantele, cu Crudu sau cu Drăgusanu, ba nu vine menajera. Acum, martora este la domiciliu, carantinată. Soțul meu nu poate să vină să vadă copiii pentru că, dacă menajera este carantinată, înseamnă că toți din această familie trebuie să fie carantinați. Înseamnă că au Covid. Chiar vorbeam cu Gabi că duminică avem ziua copilului cel mic, face patru ani. Vreau să-i fac o mică petrecere. L-am invitat și pe tatăl lui. Doar că, în situația aceasta, refuz prezența lui pentru că îmi este teamă. Doamnele avocat au făcut o cerere, le-au transmis-o și doamnei judecător și sper ca Gabi să înțeleagă situația, să nu apară iar pe la televizor și să spună că nu i-am dat copiii, cum face și cum obișnuiește, pentru că nu este cazul. Doar că nu vreau să iau Covid nici eu nici copiii, plus că trebuie să muncesc”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în emisiunea „Legile Puterii”, de la Realitatea.

Claudia despre menajera lui Bădălău: ”Mărturia mincinoasă se pedepsește cu închisoarea!”

De altfel, aceeași menajeră a fost citată ca martor și la termenul anterior din proces, atunci când Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sală, de judecătoare. „Această menajeră este martoră în acest proces cu familia Bădălău. În momentul când a venit să depună mărturia a făcut un jurământ, o mărturie mincinoasă și în loc să spună «Așa să-mi ajute Dumnezeu!» ea a zis «Așa să mă ierte Dumnezeu!» Eu am obiectat și am ridicat două degete ca la școală ca să fiu om civilizat și am spus «Doamna judecător, vă rog să o puneți pe doamna să repete, și să jure corect». Doamna a venit pusă pe minciuni și să-mi facă rău, și atunci doamnele avocate se vor ocupa și de acest lucru căci mărturia mincinoasă se pedepsește cu închisoarea”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu, conform aceleiași surse.

Gabi Bădălău însă este decis să meargă să-și vadă fiul duminică, de ziua lui. Cel puțin așa a declarat ieri, la ieșirea de la tribunal. „O să mă aduc la Agigea, la ziua copilului, e dreptul meu câștigat în instanță. Claudia m-a chemat la o anumită oră, face nu știu ce reality-show, filmări cu copiii”, a spus Gabi Bădălău jurnaliștilor la ieșirea de la tribunal”, potrivit antenastars.ro.

Citește și:

Mărturia Andreei Bănică. Ce s-a întâmplat în sala de judecată, la procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Iureș în familia Bădălău după acuzațiile Claudiei Pătrășcanu. Mătușa lui Gabi Bădălău rupe tăcerea: “Mama ei stătea cu copiii plătită"

Loading...