Claudia Pătrăşcanu a născut! Artista a devenit mămică pentru a doua oară

claudia-patrascanu.jpg

claudia patrascanu a nascut
Claudia Pătrășcanu este mămica a doi băieţi
FOTO: Arhiva personală

Bucurie mare în familia Claudiei Pătrăşcanu! Fosta componetă a trupei Sexxy a devenit mămică pentru a doua oară, marţi seara (24 ianuarie). Artista a născut un băieţel care va purta numele Nicolas Mihail. Bebeluşul s-a grăbit să vină pe lume, iar mămica lui a ajuns mai devreme decât era programată la maternitate.

Claudia Pătrăşcanu (36 de ani) stătea cu bagajul la picior şi bine a făcut căci naşterea a luat-o prin surpindere. Artista a ajuns la maternitate, marţi seara, unde a născut prin cezariană cel de-al doilea copil al ei. Cântăreaţa şi soţul ei, Gabi Bădălău, mai au un băieţel în vârstă de doi ani. Vestea a fost dată de apropiaţii vedetei pe contul ei de socializare.

claudia_copil.jpg

claudia patrascanu baiat
Claudia Pătrășcanu și fiul ei, Gabriel
Foto: arhivă personală

"La 19:25 a venit pe lume un îngeraș scump! Să ai viața lungă și fericită, Nicolas Mihail", a scris o tânără care s-a aflat în sala de naşteri alături de Claudia Pătrăşcanu.

Solista abia a;tepta acest moment. Ea m[rturisea pentru Click! cu o zi înainte de marele eveniment că vrea să-şi cunoască mai repede băieţelul. Claudia s-a îngrăşat 20 de kilograme în timpul sarcinii. 

 

Loading...

Citește și

  • Claudia Pătrăşcanu a început să numere zilele până când va aduce pe lume cel de-al doilea copil. A mai rămas fix o săptămână până când ea şi Gabi Bădălău îşi vor strânge la piept cel de-al doilea fiu. Nu a fost deloc o sarcină uşoară, căci artista s-a îngrăşat 20 de kilograme şi s-a simţit mult mai rău în comparaţie cu prima experienţă.

  • claudia patrascanu 9 luni gravida insarcinata baietel

    Mult a fost, puţin a rămas! Claudia Pătrăşcanu a intrat în a 9 lună de sarcină şi s epregăteşte să aducă pe lume cel de-al doilea băieţel al ei. Artista şi-a pregătit bagajul pentru maternitate, căci peste aproape o săptămână, dacp bebeluşul respectă termenul, va merge la spital să-l cunoască.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1