Claudia Pătrășcanu, noi acuzații în procesul cu Gabi Bădălău: “Testul antidrog de la IML s-a evaporat“

claudia-patrascanu.jpg

Claudia Pătrășcanu
foto: Facebook

Cine a crezut că scandalul s-a mai domolit între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după ce aceștia și-au aniversat împreună fiul cel mic, la munte, s-a înșelat. Claudia Pătrășcanu nu se lasă prea ușor și face face noi acuzații împotriva fostului soț, cu care se află în plin proces pentru custodia celor doi băieți ai lor.

Claudia îl acuză, mai nou, pe Gabi Bădălău că ezită să facă publice rezultatele testului antidrog de la IML. Claudia a solicitat prin avocații ei ca Gabi Bădălău să facă testul antidrog la IML, prin analiza firului de păr. Omul de afaceri a făcut testul atât la IML, cât și la o clinică privată, însă acesta a venit în instanță doar cu rezultatul de la testul efectuat la clinica privată, care era negativ.

“Nu s-a mai auzit absolut nimic despre testul de la IML. Insist către doamnele avocate să vedem ce putem face în instanță. Testul s-a făcut și la privat, și la lML. El a intrat în clinică, dar nu a ieșit cu testul de acolo. Cât să dureze? Deja au trecut două-trei săptămâni de când s-a făcut testul și nu a venit nici un rezultat”, a declarat solista, în emisiunea „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV.

“A refuzat sa plătească celulele stem pentru copii”

Artista vine și cu alte acuzații mai grave la adresa lui Gabi Bădălău, după ce acesta ar fi refuzat să mai plătească clinca privată care păstrează celulele stem stocate după naștere pentru cei doi copii. „Azi am primit un mesaj de la o clinica privată unde am stocat celulele stem și unde se plătește pe an suma de 460 RON, o sumă mică. Ni s-a transmis prin mesaj că ne dau celule stem afară, pentru că nu a fost făcută plata. Trebuie să le transferăm. Mi s-a spus că Gabi Bădălău a refuzat să mai plătească celulele stem pentru copil”, a mai spus vedeta, în aceeași emisiune.

Claudia Pătrășcanu susține că, după ce și-au petrecut câteva zile la munte cu tatăl lor, copiii nu mai vor sa mai meargă la el. Mai mult, solista își caută de lucru în această perioadă, însă familia afaceristului tot încearcă să-i pună bețe în roate. „Am plâns, m-am consumat, dar pentru copiii mei voi merge până în pânzele albe. Am vorbit cu el că, dacă nu poate face asta pentru copiii noștri, să le plătească celulele stem, să-mi lase mie copiii. Vreau să-mi caut de lucru, dar îmi pune bețe în roate. Ma terorizează, mă amenință constant!”, s-a plâns solista.

Citește și:

Ce vrea Claudia Pătrășcanu la partaj! Gabi Bădălău a furnizat presei actele de la mediere: “Teren, o casă la Corbeanca..."

Claudia Pătrășcanu: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1