Claudia Pătrășcanu: “I-am trimis mesaje Biancăi”. Ce spune solista despre întâlnirea de la munte cu Gabi Bădălău

patrascanu-copii.png

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor
Foto: Captură Video

La procesul de divorț și de custodie s-a lăsat cu scandal, însă la ziua copilului au făcut pace. Doar de ochii lumii, se pare! Imaginea cu Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu la munte, alături de cei doi băieți ai lor, ca o adevărată familie, a dus la ideea că solista și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului. Claudia însă este hotărâtă să meargă mai departe cu procesul de custodie spune că soțul său nu-și dorește nici pe departe ca ei sa rămână prieteni.

Vedeta a explicat cum a stat situația între ei la întâlnirea de la munte. ”Am fost împreună la ziua lui Nicholas doar pentru copiii noștri. Îi doresc lui Gabi să fie fericit cu cine își dorește. Fiecare avem viața noastră și trebuie să ne respectăm. El a fost cel care nu și-a respectat căsnicia. Am făcut o greșeală că l-am iertat în timpul căsniciei noastre. Eu nu sunt o femeie care sa stea prin cafenele, cluburi. Eu sunt o familistă. Eu pe Gabi l-am iertat demult ca om. Nu se mai pune problema de împăcare, îmi doresc să fim prieteni pentru copiii noștri. Dar după cum se vede, încă ne războim prin instanțe” , a declarat Claudia la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu: “Bianca a spus despre mine că am o educație frumoasă”

Gabi Bădălău a mers la ziua fiului său, Nicholas, însoțit de șoferul său și nu de actuala iubită, Bianca Drăgușanu. Claudia a recunoscut în premieră ca i-a trimis mesaje actualei iubite a lui Bădălău. “Într-adevăr, i-am trimis mesaje Biancăi, dar erau niște mesaje foarte ok. Și Bianca a spus despre mine că am o educație frumoasă. Gabi a venit cu șoferul la munte. Putea sa vină și cu Bianca. La un moment dat va trebui să acceptăm persoanele din viața noastră. Nu cred ca ar fi venit, totuși, Gabi cu Bianca la munte, i-ar fi deranjat pe copii”, a mai spus Claudia la Antena Stars.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Unde au sărbătorit

Claudia Pătrășcanu: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1