Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Unde au sărbătorit

patrascanu-copii.png

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor
Foto: Captură Video

Ca majoritatea părinților despărțiți, dar care însă nu doresc să le transmită și copiilor lor tensiunea dintre ei, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat pentru o zi securea războiului și s-au revăzut pentru a-și sărbători fiul cel mic.

Băiețelul lor, Nicolas, a împlinit 4 anișori și i-a avut pe ambii părinți aproape în această zi specială. Petrecerea a fost exact pe gustul micuțului, care și-a dorit să meargă la munte, așa că cei doi, Claudia și Gabi, s-au conformat și au pornit la drum.

Nicolas a fost serbat cu un tort personalizat, mulți invitați din rândul picilor și zâmbete largi pe chipurile părinților săi, care au lăsat deoparte certurile în această zi.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au serbat împreună fiul

Inițial, Claudia a vrut să-i facă o petrecere acasă fiului ei, la care l-a invitat și pe tatăl copilului. După ce la proces s-a aflat că menajera lui Bădălău e carantinată, Claudia a refuzat să-l mai primească pe soțul ei la petrecere, temându-se de Covid.

Gabi Bădălău ar fi fost însă dispus să facă testul Covid pentru a-și vedea copiii. Surpriză, însă, Claudia l-a anunțat în emisiunea lui Dan Capatos că nu mai vrea să facă petrecere, deoarece copiii au vrut să meargă la munte. „Să vină și el la munte, n-am nimic împotrivă”, a spus Claudia.

Și exact așa s-a și întâmplat. Petrecerea a fost una reușită, iar, momentan, cei doi foști parteneri nu și-au mai aruncat săgeți, cel puțin nu în spațiul public.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1