Claudia Pătrășcanu, după întâlnirea cu soțul la tribunal: “Gabi Bădălău vrea să-mi ia copiii, să mă declare nebună”

claudia-patrascanu.jpg

Claudia Pătrășcanu

Joi, 15 aprilie, a avut loc un nou termen în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Dacă în weekend cei doi păreau că au îngropat securea războiului, au fost cu cei doi copii la munte, la Judecătoria Sectorului 6 lucrurile au stat cu totul altfel.

Gabi Bădălău a cerut, prin avocații săi, custodia exclusivă a celor doi minori, Gabriel și Nicholas, dându-i lovitura de grație Claudiei Patrășcanu.
“Vrea să-mi ia copii! Asta doar în mintea lui! Una spune la televizor, alta face în realitate. Când ești bun, ești luat de prost. În loc să vrea binele copiilor, el își vede interesul și răutatea. Tot timpul fac rugăciuni”, a declarat Claudia Pătrășcanu la ieșirea de la Judecătoria Sectorului 6.

gabi-badalau.jpg

Gabi Bădălău și cei doi băieți pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu
foto: Instagram

Decizia lui Gabi Bădălău de a cere custodia exclusivă surprinde, mai ales că în ultimele weekend-uri acesta a fost lăsat de Claudia Pătrășcanu să-și vadă copiii și a dormit chiar la fosta nevastă acasă, la Agigea.

“A fost ok la munte în weekend pentru că eu, mama copiilor, mi-am dorit să fac copiii să se aproapie de el. Săptămâna trecută, pe weekendul meu cu copiii, am mers cu toții la munte. Acum trei săptămâni a dormit la mine. Dar tatăl copiilor dorește să-i ia de lângă mine. El nu se gândește la copii, vrea să-mi facă rău. Nu mai văd o împăcare ca și cuplu. Azi, în instanță, lucrurile au stat diferit. Degeaba încerc eu să fac bine. Vrea să ma declare nebună, să-mi scoată un certificat medical! Nu dorește liniștea copiilor”, a mai declarat solista, la Antena Stars.

Loading...
 
 

Citește și