Claudia Pătrășcanu l-a lăsat pe Gabi Bădălău să-și vadă copiii în weekend

gabi-badalau.jpg

Gabi Bădălău și cei doi băieți pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Surpriză de proporții în războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Cântăreața a revenit, se pare, la sentimente mai bune față de soțul cu care se află în plin scandal de divorț.

După ce în urmă cu două săptămâni, Claudia a refuzat categoric să-i dea copiii lui Gabi Bădălău, în weekend-ul în care prevedea instanța, în acest weekend solista l-a lăsat pe Gabi Bădălău să-i vadă pe cei doi băieți, Nicholas și Gabriel. Fiul de milionar a mers la Constanța, acolo unde locuiește Claudia Pătrășcanu, iar cântăreața a lăsat orgoliile deoparte și i-a permis lui Gabi Bădălău să stea cu ea și cu cei mici, deși, culmea, nu era weekend-ul în care Gabi trebuia să-și vadă copiii. Bucuros nevoie mare, Gabi Bădălău a postat poze cu cei doi băieți la un magazin de jucării, unde i-a dus să-și facă toate poftele.

claudia_patrascanu.png

Claudia Pătrășcanu
foto: Instagram

Decizia căntăreței a survenit în urma consilierii psihologice unde cei mici au spus că nu vor să-și petreacă timp separat cu părinții lor, ci își doresc foarte mult să fie cu amândoi. Dacă în urmă cu câteva săptămâni Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au certat în fața porții, unde solista i-ar fi aplicat acestuia și „un scuipat drept în ochi”, acum situația a stat exact invers. De dragul copiilor cei doi soți nu s-au mai contrazis și s-au comportat exact ca o familie.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu îi cere lui Gabi Bădălău să fie mai discret: „Copilul mare are 7 ani, deja începe să citească”

Gabi Bădălău, apel disperat către Claudia Pătrășcanu: „Nu lași copilul să își vadă tatăl! Vrei să te răzbuni”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul