«Cireșica» Nicole Cherry a devenit super femeie. Ce spune despre nunta cu noul iubit

nicole-cherry-iubit-florin-popa.jpg

nicole cherry florin popa iubit
Nicole Cherry nu se mai dezlipește din brațele iubitului ei, mai mare cu opt ani
Foto: Instagram

A fost înșelată cu cea mai bună prietenă! Cine ar mai fi putut crede în dragoste după o astfel de dezamăgire? Nicole Cherry nu şi-a pierdut însă speranţa! Şi bine a făcut! Cântăreaţa simte din nou fiorii dragostei mai abitir ca niciodată. Ne-a vorbit despre bărbatul vieţii ei, alături de care are planuri mari.

Nicole Cherry, în vârstă de 20 de ani, este mai fericită ca niciodată. A găsit în sfârşit dragostea adevărată. Cel care i-a furat inima este Florin Popa, un tânăr mai mare cu 8 ani decât ea, cu care formează un cuplu de un an încoace. Diferența de vârstă nu este însă nu este un impediment pentru cei doi îndrăgostiţi, care s-au mutat împreună şi îşi fac deja planuri de căsătorie.

nicole-cherry-sexy.jpg

nicole cherry
Nicole Cherry este mândră de corpul ei sexy
Foto: Instagram

"Stăm împreună de ceva timp şi dacă toate lucrurile merg în direcţia bună şi noi suntem fericiţi, există înţelegere, iubire, respect, nu văd de ce să nu ne căsătorim. Am trăit într-o familie foarte unită, ai mei au o căsnicie de 27 de ani şi am un exemplu foarte bun de la părinţii mei. M-aş bucura din suflet ca şi eu să am parte de acelaşi lucru", a declarat cântăreața pentru click.ro.

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, sunt împreună de un an

Povestea de iubire dintre Nicole Cherry şi iubitul ei, Florin Popa, a început în urmă un an. Cei doi sunt deja un cuplu bine sudat. "A contat şi aspectul fizic la început. M-a cucerit cu zâmbetul lui. E muncitor, cât se poate de independent, e inteligent. Mai suntem şi geloşi, dar nu depăşim limita. Eu cred că gelozia trebuie să existe într-o relaţie, e frumoasă gelozia, dar până într-un punct", ne-a mai spus solista, pe numele ei adevărat Nicoleta Janina Ghinea, care s-a lansat în anul 2013 cu hit-ul “Memories”.

nicole-cherry-iubit-florin-popa.jpg

nicole cherry florin popa iubit
Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, sunt împreună de un an
Foto: Instagram

Fostul iubit a înșelat-o cu cea mai bună prietenă

Nicole şi-a cunoscut şi viitorii socri. Mai mult, şi Florin a intrat în graţiile părinţilor lui Nicole Cherry. "Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor", ne-a mai spus Nicole.Nicole Cherry şi-a revenit miraculos după decepţia amoroasă suferită în aprilie 2018. Fostul ei iubit, Teo Mihăescu, a înşelat-o atunci cu una dintre cele mai bune prietene ale ei, Diana, fiica unui milionar libanez.

Citește și:

Nicole Cherry s-a făcut mare. Sărutări pe înserate, în parc

Ce spune Nicole Cherry despre noul iubit. Este afacerist și mai mare cu 8 ani decât ea

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cântă, dansează şi joacă în filme şi seriale. Şi-au dorit să devină vedete şi le-a reuşit, însă pentru visele lor au renunţat la copilărie şi au făcut sacrificii. Nicole Cherry, Cristina Ciobănaşu, Bianca Neagu, Monica Odagiu, Andrada Popa şi Bogdan Iancu sunt doar câteva exemple de adolescenţi vedete.

  • Cu o voce inconfundabilă, Nicoleta Janina Ghinea, pe numele de scenă Nicole Cherry, dă clasă marilor artişti din muzica reggae. Tânăra de numai 14 ani, interpreta piesei "Memories", a strâns aproape cinci milioane de vizualizări pe internet în doar trei luni de la lansarea melodiei. Cu paşi mărunţi, dar repezi, adolescenta care abia a susţinut anul acesta examenul de capacitate, se îndreaptă spre o carieră de succes şi vrea să urce pe scenă alături de Beyonce sau Justin Bieber.    

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1