Nicole Cherry s-a făcut mare. Sărutări pe înserate, în parc

14-vedete-foto-1-3-col.jpg

Nicole Cherry a împlinit zilele trecute 5 ani de carieră
Foto: Mihai Ionescu

Recent a împlinit 5 ani de carieră, 5 ani de când a lansat celebra piesă „Memories”. În 2013, Nicole Cherry era o puştoaică de 14 ani, cu codiţe, iar acum s-a transformat într-o adevărată domnişoară, în jurul căreia roiesc tot felul de băieţi. Click! a surprins-o în tandreţuri cu un tânăr, care a sărutat-o cu foc, în Herăstrău.

Nicole Cherry (19 ani), pe numele ei din buletin Nicoleta Janina Ghinea, a lăsat copilăria în urmă odată cu lansarea celei mai recente piese, „Ceasul”, în care are ipostaze de femeie fatală. Iată că şi în afara videoclipurilor solista începe să aibă preocupări fireşti vârstei ei şi, deşi a trăit o dragoste amară cu un coleg care a decis să fugă în braţele unei alte domnişoare, Nicole n-a stat să plângă în pernă, ci îşi vede de viaţa ei. Şi bine face, căci nu duce lipsă de admiratori.

14-vedete-foto-2-3-col.jpg

Nicole Cherry, luată prin surprindere cu un sărut
Foto: Mihai Ionescu

 

În weekend, artista a ieşit în Parcul Herăstrău cu mai multe amice, iar la un moment dat îşi face apariţia un tânăr chipeş, care i-a aplicat “o ştampilă” de toată frumuseţea pe buze. Fotoreporterii Click! au surprins toată scena şi se pare că lui Nicole i-a cam plăcut, căci nu s-a zbătut să scape de îmbrăţişare şi de sărutare. Ne-a spus însă că băiatul nu îi este iubit, ci doar un “hoţ” de săruturi. „Acea persoană mi-a furat doar un pupic. În acest moment nu am nici o relaţie, iar atunci când voi avea un iubit o să anunţ pe toată lumea, pentru că nu am nimic de ascuns. Acum sunt o persoană singură şi îmi place acest statut. În viaţa mea prioritare sunt facultatea, cariera şi concertele, nu am pe nimeni special”, ne-a declarat Nicole Cherry, care are un bodyguard de temut la concerte şi la evenimente: pe tatăl ei.

14-vedete-foto-4-2-col.jpg

Foto: Mihai Ionescu
Loading...