Cine sunt primii finalişti de la Românii au talent

juriul_romanii_au_talent.jpg

juriul romanii au talent
Juriul de la Românii au talent a desemnat al cincilea finalist
foto: Pro Tv

Seară plină de emoţii la Românii au talent, în prima semifinală, transmisă live de Pro Tv. Preferata publicului a fost nimeni alta decât croitoreasa Ana Maria Pantaze, căreia Mihai Petre i-a acordat direct Golden Buzz. Alţi trei concurenţi au fost desemnaţi prin votul telespectatorilor şi unul a fost ales la finalul de serii de juriu. În total, 5 norocoşi şi-au asigurat locul în actul vinal în care vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro, pus în joc.

Publicul a avut ultimul cuvânt vineri seară la Românii au talent, telespectatorii fiind cei care au decis prin vot cine intră în marea finală a concursului de talente de la Pro Tv. Astfel, în urma centralizării au fost aleşi croitoreasa-cântăreaţă, Ana Maria Pantaze, căreia Mihai Petre i-a acordat Golden Buzz-ul. Ea a fost favorita telespectatorilor din prima gală live „Românii au talent”.

ana_maria_pantaze.jpg

ana maria pantaze
Ana Maria Pantaze, croitoreasa-cântăreaţă
foto: Pro Tv

A doua în preferinţele publicului a fost micuţa dansatoare Ema Stoian, în vârstă de 10 ani. Pentru ea Andra a apăsat Golden Buzz. În finala „Românii au talent” au mai fost trimişi magicianul Magitot şi pianistul Rareş Bratu (15 ani).

ema_stoian.jpg

ema stoian
Ema Stoian a fost aleasă de juriu şi pentru premiul de originalitate
foto: Pro Tv

Contorsionista Andreea Tucaliuc a fost desemnată să intre şi ea în actul final de cei patru juraţi. 

Candidaţii la premiul de originalitate de 10.000 de euro

Tot membrii juriului au fost cei care au decis cele două numere care au o şansă la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.  Voturile au mers tot către Ema Stoian, micuţa dansatoare, şi Magitot. pentru acest premiu vor lupta în finală 4 concurenţi. Alte două nume vor fi alese în ediţia următoare a emisiunii. 

magitot.jpg

magitot romanii au talent
Magitot, magicianul de la Românii au talent
foto: Pro Tv

Cea de-a doua semifinală Românii au talent va avea loc la 24 mai, iar marea finală a show-ului va avea loc în data de 31 mai.

Românii au talent, lider de audienţă

Prima semifinală a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12.7 puncte de rating și 42.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3 puncte de rating și 10.2% share.

rares_bratu.jpg

rares bratu pianist pro tv
Rareş Bratu este pianistul care a intrat în finală la Românii au talent
foto: Pro Tv

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:46, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe Pro Tv.

andreea_tucaliuc.jpg

andreea tucaliuc
Andreea Tucaliuc este contorsionistă
foto: Pro Tv

 

Citeşte şi:

 

Românii au talent 2019. Ei au primit «Golden Buzz», uite cum s-au descurcat în prima semifinală!

Schimbări radicale la «Românii au talent»! Ce se întâmplă cu galele live

Loading...

Citește și