Cine sunt iubitele super sexy ale lui Lino Golden și Mario Fresh, protejații lui Alex Velea

alex_verla.jpg

Ce iubite frumoase au Lino Golden și Mario Fresh. Îi calcă pe urme lui Alex Velea
Foto Instagram

Lino Golden și Mario Fresh au alături de ei două iubite care întorc toate privirile pe stradă. Nu numai că arată ca și când ar fi ieșite din revistele de modă, dar iubitele celor doi "fii adoptivi" ai lui Alex Velea sunt și celebre. Cei patru sunt prieteni foarte buni și se distrează de minune împreună.

Mario Fresh și Alexia Eram se înțeleg de minune. Chiar dacă formează un cuplu la distanță, cei doi se văd regulat, iar acest lucru face ca relația lor să funcționeze perfect. De curând, artistul și-a vizitat iubita în Anglia și i-a luat si pe cei doi prieteni ai săi, Lino Golden și iubita acestuia, Andra Ghinea.

mario_fresh_alexia_eram.jpg

Mario Fresh și-a vizitat iubita la Londra
Foto Instagram

 

Mario rămâne aici, în România. La Londra o să stau într-un cămin și o să fac naveta în fiecare zi. Fac cam jumătate de oră cu trenul. E singurul dezavantaj. Vreau să vin acasă o dată la două săptămâni”, spunea Alexia Eram când a plecat la facultate în Marea Britanie.

alexia-eram.jpg

Alexia Eram este fiica Andreei Esca
Foto Instagram

 

Cine este Andra Ghinea, iubita lui Lino Golden

După o relație de mai mulți ani care a eșuat din motive necunoscute, Lino Golden și-a găsit dragostea lângă Andra Ghinea, o tânără de 20 de ani, studentă la UNArte. Andra Ghinea a îmbrăcat mai multe vedete de la noi, printre care Lora, Inna, Alina Eremia sau Alina Ceușan, reușind rapid să pornească pe calea designului vestimentar.

andra-ghinea.jpg

Andra Ghinea este un designer celebru din România
Foto Instagram

 

Lino Golden se răsfață în mod continuu cu cele mai scumpe mașini. Deși încă nu și-a cumpărat un «Panamera», la fel cum cântă el în cea mai cunoscută piesă a sa, artistul și-a achiziționat o mașină cu care și-a șocat fanii. Este în topurile muzicale, astfel că își permite orice lux. Protejatul lui Alex Velea și-a cumpărat un autovehicul scump pentru a sărbători succesul de care se bucură.

andraaa.jpg

Lino Golden i-a ales o iubită pe măsură
Foto Instagram

 

Lino Golden este foarte concentrat pe succes și nu se gândește că poate ajunge să eșueze pe plan muzical, de aceea piesele pe care artistul le-a lansat au fost foarte apreciate de public. Deși este foarte tânăr, Lino Golden se respectă și își face toate micile plăceri, sau în cazul noii achiziții, scumpele plăceri. Scumpe, dat fiind faptul că mașina cumpărată de el este un BMW Seria 5 Sedan, iar prețurile la achiziționare a unui astfel de autovehicul pornesc de la 50.000 de euro, putând ajunge chiar și până la 80.000 de euro.

Loading...

Citește și

  • andreea esca familie craciun 2018

    Exatlon 2019. “Când începe noul sezon al emisiunii?”. Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor, iar la Kanal D e forfotă mare. La început de an, când lumea muzicală este în hibernare, televiziunile mizează pe reality-show-urile în care pot participa şi vedete de top din muzică, sport sau televiziune. S-ar părea că şi anul acesta Kanal D mizează pe “Exatlon”, iar pe lista concurenţilor sunt două nume-surpriză.

  • lino golden si noua lui masina

    De câţiva ani, Lino Golden s-a remarcat nu doar ca „fiu adoptiv” al lui Alex Velea şi al Antoniei, ci şi ca artist care, mai nou, își permite un cadou de zeci de mii de euro. Puştiul a avut nevoie de ajutor la debutul în muzică, apoi a dat lovitura cu un hit și banii câștigați i-a reinvestit în carieră.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1