Cine l-a ajutat pe Bobonete să ajungă vedetă și în online. «Mi-a venit mănușă»

bobonete.png

mihai bobonete
Mihai Bobonete realizează un podcast de succes
foto: captură YouTube

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Interpretul lui Bobiță din "Las Fierbinți", actorul și prezentatorul Mihai Bobonete (41 de ani), s-a întors la filmările pentru sezonul 7 din "Pe Bune!?", unde ne-am întâlnit și am stat câteva minute de vorbă. Ce am aflat despre carieră și viață de familie puteți citi în continuare.

  • Click!: Te-ai întors la treabă, filmezi pentru "Pe Bune?!". Faci multe lucruri în același timp. Cum faci față?

Mihai Bobonete: N-am făcut decât să gestionez timpul altfel decât atunci când aveam și spectacole.

  • Ai o agendă în care îți notezi ce ai de făcut?

Am o întreagă echipă în spatele meu, devenind numele "un brand" Bobonete. O am pe Mădălina Lazăr, care este agentul meu, îl am pe fratele meu, care se ocupă de partea de online și atunci ei încearcă să găsească o formulă de conviețuire și a carierei pentru timpul meu. Și atunci timpul meu e împărțit destul de bine și sunt mai relaxat decât atunci când aveam spectacole. Asta fără să înțelegeți că nu mi-e dor să urc iar pe scenă și să fac stand-up. Abia aștept. Doar că mi se pare că e o oarecare ceață în domeniul asta. Nu știm dacă avem voie, cine e vaccinat, cine nu... Și am zis să mă concentrez pe asta, așa că mă concentrez pe online în momentul de față.

  • Cum ți-a venit ideea să faci podcastul pe care îl faci?

Ideea a venit de la fratele meu, Adrian Bobonete, care m-a văzut stând atâta vreme m-a întrebat zis dacă îmi doresc să stau la masă cu cineva să vorbim. Și mie mi-a plăcut, nu știam că va fi podcast sau o emisiune online. Mi-a venit mănușă, de mult îmi doream să stau de vorbă cu cineva, la taină, să povestim. Ați văzut direcția și efectiv caut să fac podcasturi cu oameni pe care îi știu foarte bine.

  • Cu prieteni...

Cu prieteni, în primul rând. Nu spun că direcția nu se va schimba, că poate voi avea oameni pe care nu-i cunosc sau de care am auzit de curând. Mi-ar plăcea să fac un podcast și cu un câștigător de medalie olimpică, de exemplu.

  • Te-ai întors din vacanță, dar vorbește lumea că ai face parte din juriul de la "Românii au talent", în locul lui Florin Călinescu. Ce ne spui despre acest lucru, care-i părerea ta?

Eu nu pot să am o părere despre un lucru pe care nu-l cunosc. Eu n-am fost informat în niciun fel. Mădălina, agentul meu, nu mi-a spus că a început vreo discuție cu oamenii care se ocupă de emisiunea "Românii au talent", așa că nu pot să comentez, pentru că în momentul de față abia am venit din vacanță.

  • Dar ai avea timp, programul ți-ar permite să mai faci și altceva?

Regimul de filmare la proiectele astea în televiziune nu este unul care să se compare cu regimul de filmare de la "Las Fierbinți". ”Las Fierbinți”-ul durează 8 luni pe ani și este destul de compact. Aici, la televiziune, filmăm 13 ediții din "Pe Bune?!" în cinci zile și s-a terminat. Și "Românii au talent" are un program destul de complex.

  • Cum ești tu în viața de zi cu zi?

Cred că nu sunt cu mult diferit de ceea ce percepeți voi prin televizoare și prin online. Sunt un om destul de normal, care încearcă să țină în mână tot ce înseamnă celebritate sau partea asta cu spectacole, am și doi copii, am o familie extraordinară și încerc să le acord timp. Copiii cresc și au nevoie de mai multă atenție decât atunci când sunt mici. Încerc să-mi fac loc de pasiuni și pescuit. Consider că duc o viață destul de normală.

  • De cine ești mai apropiat dintre copiii tăi?

Fiind tată de doi copii, nu poți să-l iubești pe unul mai mult și pe celălalt mai puțin. Sunt gamer și mă joc cu Octav. Cu Maria copilăresc mai mult.

  • Acum filmezi "Pe Bune!?". Când începeți să filmați "Las Fierbinți"?

Filmările încep pe 16 august, la sezonul 19, pe care am început deja să-l filmăm, doar că am luat o pauză pentru că am avut vacanță.

  • Faceți 10 ani și 20 de sezoane...

Mă bucur că publicul în continuare apreciază produsul și pe noi ne uimește și ne măgulește că ratingul acestui serial e mare. Că oamenii se uită cu interes în continuare, e incredibil ce se întâmplă.  

Citește și:

Mihai Bobonete, despre partea mai puțin plăcută a meseriei. A povestit o întâmplare care încă îl doare, legat de fiica sa

Cine câștigă bătălia podcasturilor? Andra cu Delia și Bobonete cu chef Bontea au peste 1 milion de vizualizări

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5