Andi Moisescu revine la "Pe bune?!". PRO TV a început filmările pentru un nou sezon

andi_moisescu_mihai_bobonete_si_costi_dita.jpg

Costi Diță, Andi Moisescu și Mihai Bobonete
foto: PRO TV

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

La PRO TV au început filmările pentru un nou sezon "Pe Bune?!", iar quiz show-ul aduce schimbări! Andi Moisescu va face echipă cu Costi Diță și cu Mihai Bobonete!

"Eram încă pe circuit. Zic, să stau cu ochii-n patru, pentru orice eventualitate. Când îl văd pe Bobo, apărând din turnantă, cu ștafeta în mână. Tot în frunte, așa cum o și preluase. A mai fost nevoie de doar un gest. Mi-a întins ștafeta, am preluat-o din mers, iar el s-a așezat, binemeritat, pe fotoliul de căpitan de echipă. Și uite așa, într-o formulă ideală, alături de Costi Diță și Mihai Bobonete sunt gata să pornesc într-un nou sezon al Academiei noastre, de fapte și întâmplări nebănuite, Pe Bune?!”, a spus Andi Moisescu.

Emisiunea nu ar fi completă fără cei doi căpitani, așa că, din toamna aceasta, Mihai Bobonete și Costi Diță se vor lupta să ghicească cât mai multe răspunsuri corecte din întrebările nebune, însă, cei doi nu vor fi singuri! În fiecare ediție vor avea alături câte o vedetă care îi va ajuta sau... îi va încurca.

Regulile vor rămâne aceleași, iar jucătorii vor putea răspunde la întrebări, după ce vor alege domeniile de pe panou. Publicul le va fi alături și toată lumea este pregătită să afle cele mai trăsnite variante și să transforme lupta răspunsurilor corecte în momente amuzante, pline de umor și suspans.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul