Ce fericită e Bianca de mână cu iubitul musculos. Uite cum i-am prins

bianca_iubit_2.jpg

Bianca Drăgușanu a mers cu noul iubit la primul eveniment monden împreună
Foto Mihai Ionescu

Bianca Drăgușanu (36 de ani) este clar îndrăgostită peste măsură de noul ei iubit, Tristan Tate. Cei doi au fost prezenți la un eveniment monden unde au fost surprinși în timp ce se ţineau de mână şi se sorbeau din priviri la fiecare pas.

Dacă înainte numele Tristan Tate (29 de ani) era cunoscut doar în domeniul sportului, iată că de săptămâna aceasta britanicul a devenit un adevărat VIP și a apărut în toată presa mondenă. Acest merit nu se datorează vreunei lupte câștigate sau a unei performanțe istorice în domeniul kickboxingului în care a și activat odinioară, ci faptului că și-a adjudecat titlul de ”iubit al Biancăi Drăgușanu” Săptămâna aceasta a fost plină de evenimente pentru cei doi, care parcă au devenit protagoniștii unui reality show despre propria lor viață.

Luni seara, cei doi au fost surprinși sărutându-se la ieșirea dintr-un restaurant din București, așa că nimeni nu a mai avut nicio îndoială că relația dintre lor nu ar fi una de natură amoroasă. Marți, Bianca (36 de ani) a elucidat misterul și a recunoscut că se iubește cu ”Mr Tate” , dar că se află în tatonări. Blondina continuă să surprindă cu viața ei, și iată că miercuri seara a făcut pasul cel mare oficializându-și relația cu tinereleul plin de bani în fața prietenilor. Bianca şi Tristan au mers împreună la ziua de naştere a Denisei Tănăse, de la Bambi, care a petrecut alături de prietenii ei într-un club de fiţe din centrul vechi, Zamon. 

S-au giugulit două ore în club

În ţinute lejere, ea în pantaloni albi cu dungi negre şi un top negru, el în tricou şi blugi, cei doi au stat de vorbă cu alţi invitaţi, dar nu şi-au dat drumul nicio clipă de mână. Bianca şi Tristian s-au sorbit din priviri, s-au îmbrăţişat şi au mers braţ la braţ prin club, semn că atât blonda cât şi fostul campion de kickboxing sunt îndrăgostiţi până peste cap unul de altul. Toți ochii au fost ațintiți spre ei, iar Bianca nu a fost zgârcită cu gesturile, ci și-a sărutat ”păpușelul” și l-a sorbit din priviri. Au stat la petrecere în jur de două ore, apoi au plecat spre casele lor. Se pare că blondina și musculosul se potrivesc foarte bine iar relația lor are șanse să ”supraviețuiască”. 

Anul trecut, fostul luptător care învârte pe degete nu doar mașinile de lux, ci și femeile de Dorobanți a descris cum arată femeia perfectă pentru el: ”Minunată, inteligentă, prietenoasă, inocentă, să aibă unghii frumoase, să poarte tocuri, ochi frumoși, abdomen plat, fund mare, buze frumoase și aș putea continua așa toată ziua…Greu de găsit”, spunea el. Iată că a găsit-o!

  • Foto Mihai Ionescu
  • Foto Mihai Ionescu
  • Foto Mihai Ionescu
  • Foto Mihai Ionescu
  • Foto Mihai Ionescu
  • Foto Mihai Ionescu
  • Foto Mihai Ionescu
  • Foto Mihai Ionescu
  • Maximize

1/8

Ce a declarat Bianca Drăgușanu despre noul ei iubit

“Îmi asum faptul că, acum, sunt o femeie liberă. Despre Tristan ce pot să spun? În primul rând, nu pot să spun că am o relație, ci că mă întâlnesc cu cineva. Suntem, nu știu cum să spun, în tatonări. Ne întâlnim, dar nu putem vorbi de o relație, pentru că nu știm ce ne rezervă viitorul, dar pot să spun că în prezent suntem foarte bine. Ne știm de câteva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot să spun că el nici nu știa cine sunt. Mi-a spus că vrea să mă vadă în realitate, după ce m-a vazut în poză, mi-a spus că vrea să vadă dacă am doi metri și eu, că el cam atât are. Și când ne-am vazut prima oară, mi-am dat seama că el, pe bune, nu știa cine sunt. Oricum, vorbim doar în engleză, așa mă mai perfecționez și eu. Vorbim nonstop, dar de văzut… mai răruț. El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri și om de televiziune, am și un copil de care mă ocup cât de mult se poate, așa că am ieșit de doar câteva ori la cina, singurele momente în care, de fapt, ne-am văzut. Oricum, țin să precizez că decizia de a mă despărți de Victor, decizie pe care am luat-o de comun acord, nu are nicio legatură cu Mr. Tate. Între noi nu s-a pus problema de infidelitate. Îl respect enorm pe Victor, îl iubesc, e tatăl copilului meu minunat, îl voi păstra în inimă pentru totdeaua și îi voi fi, la nevoie, sprijin în orice, așa cum știu că ar fi și el pentru mine”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

Cine este Tristan Tate

Mai mic cu şase ani decât Bianca, Tristan Tate este fost campion de kickboxing şi vine de pe meleaguri străine, mai precis din Marea Britanie, însă s-a mutat în România de trei ani. Sursele Click! spun despre Tristan că acesta s-a stabilit iniţial în Braşov, unde a avut trei apartamente, însă de ceva timp le-a vândut pe toate şi s-a mutat într-o vilă superbă din cartierul milionarilor, Pipera. Acum este comentator de  RXF (Romanian Xtreme Fighting), adică  singura organizaţie sportivă din România dedicată exclusiv MMA-ului autohton (mixed martial arts).

Tristan se ocupă de afacerile lui, căci are un hotel în Thailanda, care-i aduce foarte mulţi bani, iar în timpul liber se plimbă cu maşinile lui de lux. Noul iubit al Biancăi are o colecţie frumoasă de bolizi, pe care o împarte cu fratele său, Andrew, şi el luptător profesionist. Când ies pe stradă cu bolizii lor de câteva sute de cai putere, respectiv Lamborghini Huracan şi Aston Martin Vanquish, fraţii Tate fac furori şi întorc capetele fetelor. Au avut iubite supersexy, însă nu au rezistat mult în relaţii pentru că le place să fie liberi. 

loading...
Loading...

Citește și