Cine este prietenul pentru care Cătălin Măruță muncește gratis. A prezentat un eveniment fără bani

catalin_maruta_la_emiusiune.jpg

catalin maruta
Cătălin Măruță a făcut un gest frumos pentru un prieten bun

Miercuri seara, în centrul Bucureştiului, l-am întâlnit pe Cătălin Măruţă (41 de ani) la un eveniment, pe care el l-a prezentat special pentru “finul” Alex Piscunov, prieten foarte bun, fost coleg de la emisiunea sa de la Pro TV. Prezentatorul ne-a povestit ce planuri mai are familia Măruță.

Click! În seara aceasta prezinţi un eveniment special, deschidearea unei săli de evenimente pe Calea Victoriei, care îi aparţine prietenului sau fostului coleg, nici nu mai ştim ce e, Alex Piscunov de la trupa Zero…

 

Cătălin Măruţă: Important este că este fost, actual, prezent şi viitor prieten şi asta contează cel mai tare. Am fost colegi opt ani la Pro TV zi de zi şi important este că am rămas prieteni, ne întâlnim la foarte multe evenimente unde ei cântă, iar eu prezint. Drept dovadă că în seara asta, el şi partenerul lui de afaceri, fost component al trupei Iedera, îşi deschid acest centru de evenimente.

Mulţi sunt curioşi şi întrebarea e dacă ai fost plătit să prezinţi acest eveniment sau o faci gratis?

Când ai prieteni faci absolut orice să-i ajuţi şi, da, mă bucur să fiu aici pentru ei, şi da, gratis!

Ce-ţi face frumoasa familie? Nu i-ai adus cu tine aici...

Cu şcoala, cu grădiniţa, Andra se pregăteşte pentru turneul Tradiţional şi are câteva şedinţe de studio, lucruri care se modifică, se schimbă, pentru că e un turneu foarte greu, care pe 1 decembrie se încheie la Cluj, pe BT Arena.

E mereu surprinzătoare şi mereu pregăteşte ceva nou...

Să ştii că Andra munceşte mereu, a lansat piesa cu What’s Up, „Ţine-te bine”, are turneul „Tradiţional”, a fost la Mioveni, urmează concert pe 16 noiembrie la Craiova, cel de pe 1 decembrie, urmează alte spectacole, începe în octombrie preselecţiile şi filmările pentru „Românii au talent”, sunt multe de făcut.

Cum îşi măsoară o vedetă ca tine „celebritatea”?

Cred că cel mai interesant lucru în a-ţi măsura celebritatea, ca să zic aşa, este graficul de audienţe pe care îl ai în fiecare zi și vezi dacă emisiunea ta a performat. În altă ordine de idei, când te duci şi vezi că oamenii îţi zâmbesc, te opresc să-şi facă fotografii iarăşi este un barometru care îţi arată că le eşti drag oamenilor. Iar cum în ultima vreme se mănâncă în emisiune, sunt dese momentele când mă duc să-mi cumpăr un covrig sau ceva de mâncare şi doamnele de acolo zic că e din partea lor, cu cea mai mare plăcere.  

alex-piscunov-sotie1.jpg

alex piscunov
Alex Piscunov și frumoasa lui soție însărcinată

Toboşarul de la Zero va deveni tată pentru a doua oară şi a intrat în afaceri!

“Finul” lui Cătălin Măruţă, Alex Piscunov (36 de ani), bateristul trupei Zero, ne-a povestit noutăţile din viaţa lui. “Acest spaţiu de evenimente de pe Calea Victoriiei e a doua afacere a mea. Am mai avut un pub, pe care l-am făcut împreună cu Alex Ceauşu, în 2011, pe care l-am închis în 2012. Trupa Zero merge la evenimente de ani de zile şi am zis că trebuie la un moment dat, în viaţa asta, să fac şi acest proiect. Au durat opt ani căutările şi n-am găsit ce trebuia. Am găsit spaţiul ăsta pentru evenimente în centrul Bucureştiului şi am simţit că e locul meu. Nu ştiu dacă vom apuca să cântăm momentan aici, pentru că trupa Zero are un program foarte plin, avem evenimete pentru 2 ani de acum încolo, de Revelion cred că vom cânta în Paris, Franţa. Şi dacă aş vrea să fac Revelionul aici n-aş avea cum. Eu şi iubita mea, Mădălina, suntem împreună de 9 ani, avem o fetiţă, Elena, de şase ani şi urmează să nască un băieţel în ianuarie. La nuntă nu ne-am gândit, vom fi spontani, dar ştii că acum, având locaţia asta, nunta va veni ca şi cum ai face un grătar. Pe neaşteptate, ne vine ideea miercuri şi facem nunta sâmbătă”, ne-a povestit, în exclusivitate, Alex Piscunov, bateristul trupei Zero.

trupa-zero.jpg

trupa zero
Trupa Zero, la centrul de evenimente pe care l-a deschis Alex Piscunov

Citește și:

Adevăratele motive pentru care Andra nu mai e la «Vocea României». De ce i-a luat locul Horia Brenciu

VIDEO Alex de la trupa Zero şi-a botezat fetiţa. Ce mare şi frumoasă s-a făcut

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1