Cine este iubita lui Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei. Bruneta este însărcinată?

vincenzo_castellano_si_iubita_lui.jpg

vincenzo castellano si iubita lui
Fostul soț al Antoniei iubește din nou
foto: arhivă personală

Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, iubește din nou! Andreea Ramona, o brunetă focoasă și frumoasă, i-a fost alături la petrecere în ziua în care a împlinit 33 de ani, iar câteva indicii au dat de gândit: este ea însărcinată?

A trecut destul de mult timp de când italianul Vincenzo Castellano și cântăreața Antonia și-au spus adio, însă despărțirea lor nu a fost oficiată încă în instanță. Totuși, pe cei doi îi leagă în prezent fetița pe care o au împreună, Maya, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe foștii soți să pornească pe căi separate în viață și să-și caute fericirea alături de alte persoane. După ce Antonia și-a întemeiat o familie alături de cântărețul Alex Velea, acum a venit și timpul ca Vincenzo să-și găsească o persoană alături de care să-și formeze o nouă familie.

vincenzo_si_iubita_lui.jpg

vincenzo castellano si iubita lui in fata domului din milano
Vincenzi și iubita lui sunt îmoreună de un an
foto: arhivă personală

Iubita lui Vincenzo Castellano are un băiețel

Clar lui Vincenzo îi plac româncele, motiv pentru care și-a îndreptat privirea spre bucureșteanca Andreea Ramona, o brunetă focoasă care, conform Antena Stars, îi va dărui un copil. Vincenzo și-a sărbătorit ziua de naștere într-un local din Capitală, alături de iubită și de câțiva prieteni, pe ritmurile romantice ale muzicii italiene.

andreea_ramona_iubita_lui_vincenzo.jpg

andreea ramona iubita lui vincenzo castellano
Andreea Ramona este din București și are un băiețel
foto: arhivă personală

"La mulți ani, iubirea mea! Să fii sănătos și fericit alături de mine și de copiii noștri minunați! Te iubesc", a scris Ramona pe rețelele sociale, acolo unde a pus și imagini de la petrecere. Nu numai mesajul a dat de gândit, dar și faptul că a purtat o rochiță largă care i-ar fi putut ascunde cu ușurință burtica de gravidă.

Vincenzo are o fetiță cu Antonia, Maya, dar și iubita lui are un băiețel.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au despărțit în 2013

antonia_si_vincenzo.png

antonia si vincenzo castellano
Antonia și Vicenzo s-au despărțit în 2013
foto: arhivă Click!

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, s-au despărţit în 2013, iar de atunci viaţa lor se consumă printre instanţe, acte şi decizii judecătoreşti. Însă iţele încurcate din familia Antoniei încep să se mai descurce.

După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorţ cu Vincenzo Castellano şi cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, solista poate răsufla uşurată. În aprilie, anul trecut, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, şi tot anul trecut, în iulie, solistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor, de unde a dispărut definitiv numele Castellano. 

Pentru a se separa legal de Vincenzo, Antonia trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. A mai rămas să se stabilească custodia finală a Mayei, care acum îşi poate vizita mama în ţară.  

Loading...

Citește și

  • Antonia, maya castellano, alex velea, copii Antonia

    După ani de zile în care şi-a dorit ca familia să se reunească în ţara natală, iată că visul Antoniei s-a împlinit. Începutul săptămânii i-a adus multă bucurie solistei, căci Maya, fiica ei de 10 ani, a venit în sfârşit în ţară după ce ani de zile a stat în Italia la familia Castellano, unde părinţii tatălui ei, Vincenzo Castellano, au avut grijă de ea.

  • alex velea

    Ițele încurcate din familia Antoniei încep să se mai descurce. După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorț cu Vincenzo Castellano și cel de recunoaștere a paternității lui Alex Velea, solista poate răsufla ușurată, căci un prim hop a fost trecut. Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim și Dominic, așa că din actele micuților va dispărea definitiv numele Castellano. Solista, care este şi jurat în emisiunea “The Four-Cei patru”, de la Antena1, ne vorbeşte într-un interviu exclusiv despre noutăţile din viaţa ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1