Cine este Dan, fratele lui Florin Ristei, de la Asia Express. Ce familie frumoasă are!

florin_dan_ristei.jpg

florin si dan ristei
Florin și Dan Ristei au o relație extraordinară. Sunt frați, dar și buni prieteni
foto: arhivă personală

Florin și Dan Ristei reprezintă una dintre cele mai competitive și îndrăgite echipe ale sezonului 3 Asia Express. Cei doi frați au dat dovadă de tenacitate când s-au aruncat în probe care au necesitat curaj sau care pe alții i-au scârbit. Florin este vedeta din acest duo, însă și Dan s-a făcut rapid plăcut de cei de acasă. Dan Ristei are o familie superbă: o soție care lucrează ca profesoară la un liceu din Galați și o fiică adorabilă. Cei trei locuiesc în Galațiul natal al fraților Ristei, unde Dan are o firmă de producție video.

dan_ristei_familie.jpg

dan ristei sotia si fetita lor
Dan și Ștefania Ristei s-au căsătorit în urmă cu trei ani și jumătate.
foto: arhivă personală

 

Dan și Ștefania Ristei s-au căsătorit în urmă cu trei ani și jumătate și au împreună o fetiță, Carla, de doi ani și jumătate. „Lui Dan îi va fi greu, fiindcă stă departe de familie şi de pitica lui de doi ani, iar la mine va fi greu fără muzică. Dar iau o chitară sau o muzicuţă cu noi, să vă arăt cât de bine cântă şi fratele meu. În rest, ne vedem, sper, în finală”, spunea Florin înainte de a pleca în competiția din Filipine și Taiwan.

dan_ristei_fetita_si_sotie.jpg

dan ristei sotia si fetita lor
Dan Ristei este fericit alături de soție și de fiica lor, Carla
foto: arhivă personală

 

Dan a lucrat ca operator şi editor la Antena 1 Galaţi şi Brăila, iar acum are propria companie de producţie video

Între Florin și Dan Ristei este o diferență de vârstă de 11 ani

dan_florin_ristei.jpg

dan si florin ristei
Dan și Florin Ristei s-au distrat de minune la Asia Express
foto: arhivă personală / Antena 1

 

În 8 martie, Dan Ristei a împlinit 44 de ani, ocazie cu care Florin i-a făcut o urare de suflet fratelui său mai mare cu 11 ani. "Îl știu de aproape 33 ani și e unul dintre cei mai mișto oameni pe care îi cunosc! La mulți ani!".

Asia Express - aventura vieții fraților Ristei

 

Înainte de a pleca de acasă, Florin era absolut îngrozit de autostop, spunând că este mult prea timid pentru a face asta. Odată ajuns în Asia Express, lucrurile s-au schimbat. „Mie mi-e rușine să cer lucruri și credeam că voi fi incapabil să opresc vreo mașină. Ei bine, acum am dezvoltat chiar și o tehnică și aproape mă arunc în fața lor ca să ne ia și pe noi. Am făcut aici lucruri pe care nu credeam să le fac vreodată. Am intrat peste niște oameni în casă doar pentru că aveau mașină parcată în fața porții și noi aveam mare nevoie de transport”, a povestit Florin. La capitolul cazare, cei doi frați sunt mulțumiți. „Noi am variat foarte mult. Am stat, cred, în cele mai proaste condiții în care au stat vreodată niște concurenți, dar am găsit și o vilă cu scări de mahon", au spus frații Ristei.

 

Dan și Forin Ristei au apărut și la “Te cunosc de undeva”

 

Acum mai bine de patru ani, Dan Ristei și-a sprijinit fratele la "Te cunosc de undeva", unde a demonstrat că are o voce foarte bună. A preferat să stea departe de scenă și să facă parte din echipele din spatele reflectoarelor, însă el a fost cel care l-a inițiat pe Florin în tainele muzicii și cel care i-a dat primele lecții de chitară.

dan_florin_ristei_la_te_cunosc_de_undeva.jpg

dan si florin ristei pe scena te cunosc de undeva
Dan l-a sprijinit pe Florin la "Te cunosc de undeva"
foto: arhivă personală / Antena 1

Toată familia Ristei iubește muzica

'Mama a vrut să urmeze Conservatorul, dar, pe vremea lor, muzica nu îți asigura neapărat un venit. Ea știe să cânte la pian, la acordeon, dar s-a făcut profesoară. Fratele meu a început cu chitara încă de mic, el m-a ajutat să învăț. El cântă foarte bine, a fost și pe scenă cu mine la „Te cunosc de undeva'! Bunica mea a cântat muzică populară cu Filarmonica, iar tata este un bun dansator! (…) La noi, talentul se moștenește din familie și aș vrea să îl mai aduc pe fratele meu la niște cântări. El a fost tot timpul omul din spatele camerelor, eu eram ăla mic și cu tupeu, declara la un moment dat Florin Ristei despre familia sa.

Florin Ristei a devenit cunoscut de mic

florin-ristei.jpg

florin ristei
Florin Ristei, atunci și acum

Florin Traian Ristei s-a născut în Galaţi, pe 29 august 1987. A devenit cunoscut încă de la 13 ani, când împreună cu trupa „Amicii” (2000-2004) a lansat piesa „Dana”. În 2005 s-a alăturat trupei „Marfar”, cu care a cântat şapte ani şi cu care s-a alăturat emisiunii „Dănutz S.R.L.” de la TVR1. În 2013 a câştigat titlul de “X Factor”, unde a împuşcat marele premiu de 100.000 €, şi a participat la mai multe ediţii din showul „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Din 2013, simpaticul artist face parte din trupa Freestay.   

Loading...
 
 

Citește și