El e câştigătorul emisiunii "Te cunosc de undeva"

ristei12-13-vedete-1.jpg

Cel mai bine i-a ieşit rolul Tinei Turner

Nu i-a fost de ajuns un premiu, cel de la “X Factor”, din 2013, aşa că peste solistul Florin Ristei a dat iar norocul. De data aceasta, el a câştigat cel de-al optulea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Numai că, până să ajungă la această performanţă, Florin a avut mult de pătimit, la machiaj, căci nu-i deloc treabă uşoară să intre în pielea unor dive.

Florin Ristei (28 de ani) bifează o nouă performanţă, după ce, în 2013, a împuşcat marele premiu, de 100.000 €, la concursul “X Factor” (Antena 1). Şi tot la acest post tv, de data aceasta pe platourile ­showului „Te cunosc de undeva”. Re­porterii Click! au aflat, în exclusivitate, că el e câştigătorul acestei ­emisiunii (va încasa un premiu de 15.000 €, bani pe care însă îi va dona unui caz ­umanitar), căci miercuri seară au avut loc filmările pentru marea finală, care va fi difuzată luna viitoare. Ristei a fost, de departe, favoritul juraţilor Aurelian Temişan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan şi Andrei Aradits, nu numai datorită vocii sale de invidiat, ci şi a transformări­lor spectaculoase prin care a trecut. A intrat în pielea unor dive precum Amanda Lear, Tina Turner, Kathy Perry sau Angela Similea.

Per­sonaje pentru care a avut serios de pătimit, căci a trebuit să se epileze, să în­ve­ţe să păşească pe tocuri de peste 10 cm şi să poarte, cu graţie, rochii strâmte, care, adesea, i-au tăiat respiraţia. Florin s-a predat şi a recunoscut că nu-i uşor să te transformi în ­femeie: “Îmi place atât de tare să intru în pielea diferiţilor artişti, încât transformările feminine au început să fie o obişnuinţă frumoasă. Pentru un bărbat, bineînţeles, sunt mai dificile. De la ­epilat până la a purta tocuri, uneori costume care să-ţi adauge câteva kilograme în plus, gene false, liftinguri, lentile de contact, peruci, elemente cu care normal că nu suntem noi obişnuiţi şi până la a încerca să imiţi vocea, uneori suavă, a unei femei, toate contribuie la complexitatea personajului şi bucuria transformării finale”. ”Te cunosc de undeva” se di­fuzează în fiecare sâmbătă, de la orele 20.00, la Ante­na 1, fiind unul dintre cele mai vizionate show-uri de divertisment.

În 2013 a câştigat X Factor

Florin Traian Ristei s-a născut în Galaţi, pe 29 august 1987. A devenit cunoscut încă de la 13 ani, când împreună cu trupa „Amicii” (2000-2004) a lansat piesa „Dana”. În 2005 s-a alăturat trupei „Marfar”, cu care a cântat şapte ani şi cu care s-a alăturat emisiunii „Dănutz S.R.L.” de la TVR1. În 2013 a câştigat titlul de “X Factor”, unde a împuşcat marele premiu de 100.000 €, şi a participat la mai multe ediţii din showul „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Din 2013, simpaticul artist face parte din trupa Freestay.   

Andreea Antonescu: «Nu am avut reţineri să mimez actul sexual»

antoneasca12-13-vedete-4.jpg

Andreea o imită pe Rihanna, dar şi coregrafia sexy a acesteia

Scene erotice sâmbătă (21 noiembrie), de la ora 20.00, pe scena de la „Te cunosc de undeva!”. Andreea Antonescu (33 de ani), deghizată în excentrica Rihanna, va apărea mai sexy şi provocatoare ca niciodată şi, împreună cu baletul coordonat de Furnica, va realiza un moment care îi va şoca pe cei patru juraţi. “Mi-a plăcut mult să fac chestii mai deocheate pe scenă. Pentru că mi-a plăcut ideea, nu am avut reţineri nici în privinţa mimării actului sexual. Eu aveam de interpretat un personaj, Rihanna, şi asta am făcut”, spune solista.
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1