Cine este Cătălin Dumitrescu, “războinicul” eliminat de la “Exatlon”

exatlon_romania_4.jpg

catalin dumitrescu
Cătălin Dumitrescu este polițist în viața de zi cu zi
foto: Kanal D

Cătălin Dumitrescu şi-a încheiat duminică, 7 octombrie, parcursul la “Exatlon”, reality-show-ul filmat de Kanal D în Republica Dominicană. A ieşit în urma unei aprige confruntări cu colegul Doru, aşa că acum nu-i rămâne decât să revină la cariera de model şi de instructor de fitness. Click! îţi spune cine este Cătălin Dumitrescu, “războinicul” eliminat de la “Exatlon”.

Cătălin Dumitrescu, “războinicul” eliminat de la “Exatlon”, a ajuns la duel împreună cu Doru Meseşan, propus în unanimitate de echipa sa. Este pentru a doua oară când Doru s-a aflat în această postură. Cătălin Dumitrescu a fost însă cel eliminat şi, înainte de a părăsi Republica Dominicană, a ţinut să împărtăşească în faţa milioanelor de telespectatori un lucru deloc ştiut de cei care îl urmăresc din faţa micilor ecrane. Discursul lui a fost aplaudat atât de foştii colegi, cât şi de adversari.

catalin-dumitrescu-exatlon-romania-octombrie-2018_3.jpg

catalin dumitrescu
Cătălin Dumitrescu a pierdut duelul duminică, 7 octombrie

Cum s-a prezentat Cătălin Dumitrescu de la “Exatlon”

“Nu sunt doar model, nu sunt doar instructor de fitness, ci în viaţa de zi cu zi sunt poliţist! Sunt mândru că fac această meserie. Nu am vrut să mă folosesc de acest statut pentru a-mi crea o imagine aici, la «Exatlon». Ţin să îmi salut pe această cale toţi colegii din Poliţia Română şi să transmit un mesaj către telespectatori: aş vrea ca prin participarea mea în acest concurs, lumea să îşi schimbe modul în care percep poliţiştii. Consider că telespectatorii au în faţa lor un alt exemplu de poliţist, unul modern, din zilele noastre, care nu doar merge la muncă şi îşi face meseria, ci participă  şi la competiţii de fitness şi este şi model”, a spus Cătălin Dumitrescu duminică, fiind aplaudat de ceilalţi concurenţi rămaşi în competiţie. “Războinicul” se pregăteşte să revenă în ţară, să fie alături de prieteni şi de familie.

catalin-dumitrescu-model.jpg

Catalin Dumitrescu
Catalin Dumitrescu, pe podium

„Exatlon România”: Cine este Cătălin Dumitrescu

În vârstă de 28 de ani, Cătălin Dumitrescu este un tânăr ambiţios, prietenos, sociabil şi altruist. A descoperit fitness-ul în timpul liceului şi, de atunci, practică acest sport la nivel de performanţă, având multiple premii şi distincţii în acest domeniu. Cătălin a urmat cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” din Câmpina şi, în paralel, cursurile de licenţă ale Facultăţii de Drept, din cadrul Universităţii “Nicolae Titulescu”. A fost masterand al Academiei de Poliţie din Bucureşti.

catalin-dumitrescu-exatlon-romania-octombrie-2018_2.jpg

catalin dumitrescu
Cătălin Dumitrescu, în focul probelor de la duel

Când nu se află în sala de fitness, Cătălin Dumitrescu cochetează cu lumea modelling-ului, defilând ca pe podiumuri pentru diverşi creatori români. Cătălin Dumitrescu se numără printre oamenii pentru care expresiile “Nu pot”, “N-am cum” sau “Mi-e imposibil” nu au nici un sens. Titulatura de “Războinic” i se potriveşte ca o mănuşă, iar acest lucru se vede foarte clar în modul în care reuşeşte să se descurce şi să ducă la bun sfârşit sarcinile pe care le avea de îndeplinit în cadrul competiţiei „Exatlon”. Fizicul său impunător şi voinţa îl fac să se numere printre cei mai puternici concurenţi.

Loading...

Citește și