Noi eliminări la «Exatlon» . Cine a părărsit competiţa în urma duelului din 7 octombrie

catalin-dumitrescu-a-fost-eliminat-de-la-exatlon

catalin-dumitrescu-eliminare
Echipa Războinicilor a mai pierdut un memebru în urma duelului
Foto: Facebook Exatlon

Dacă este duminică seară atunci sunt eliminări la Exatlon, competiţia sportivă din Republica Dominicană care ţine cu sufletul la gură telespectatorii. Concurenţii sunt supuşi unor probe care testează atât puterea fizică, cât şi rezistenţa psihică. Iată cine nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, fiind eliminat duminică, 7 octombrie.

Cătălin Dumitrescu, în vârstă de 28 de ani şi un mare împătimit al fitness-ului este cel care a părărsit competiţia în urma votului echipelor şi a confruntării finale. Războinicul s-a duelat cu coechipierul său Doru Mureşan care s-a dovedit a fi mai bine pregătit, rămănând în cadrul concrusului. 

Cătălin Dumitrescu a obţinut cel mai mic procentaj din echipa sa la probele iniţiale şi a ajuns la duel. Cea care a sabilit cine urma să fie adversarul lui Cătălin a fost Ana Otvoc, cea care a obţinut cel mai mare număr de puncte. Ceilalţi membri ai echipei au votat ca Doru Mureşan să fie cel care avea să se dueleze cu Cătălin pentru a rămâne la Exatlon în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro. Din nefericire pentru pasionatul de fitness cel care a câştigat a fost Doru Mureşan. 

eliminari-exatlon-7-octombrie

eliminari-exatlon
Cătălin Dumitrescu a pierdut duelul împotriva lui Doru Mureşan
Foto: Captură video

Cei care urmăresc emisiunea au scris mesaje de încurajare pentru preferaţii lor şi au împărtăşit păreri după ce Doru a părărsit competiţia. "Ca și caracter jos pălăria Cătălin dar pt Exatlon nu aveai calitățile și aptitudinile necesare. Mă bucur că a rămas Doru", "Mă bucur că Naomi a fost alături de Doru le-a dat o lecție de bun simț așa la 19 ani ai ei. Sper ca următorul să zboare Silasi și tot Doru să-i dea un șut în fund spre România", "Duel frumos. Am avut emoții și noi.Bravo Doru", "Cătălin a spus că dacă va ieși nu va fi dezamăgit. Ei bine ...nici noi. În afară de faptul că a fost slab pe traseu, nimic de reproșat", au fost doar o parte dintre mesajele scrise de fani în mediul online. 

 

Loading...

Citește și