Cine este Andrada Precup, solista nevăzătoare care a amuțit juriul la X Factor

stefan-si-andrada.-2.jpg

stefan si andrada
Ștefan Bănică Jr. a fost impresionat profund de Andrada Precup
Sursă foto: Captură video

Andrada Precup, adolescenta de 17 ani, care i-a emoționat pe membrii juriului X Factor vineri seara, 27 noiembrie, a făcut furori, cu ani în urmă, în platoul unei alte emsiuni cunoscute. Iată cine este fata care l-a determinat pe Florin Ristei să afirme că ea ar trebui să câștige concursul și pe Ștefan Bănică Jr. să plângă!

Vineri seara, Andrada Precup a obținut un loc în etapa duelurilor, în cadrul emisiunii X Factor, dar și laudele juriului. Ștefan Bănică Jr a fost cucerit de nota personală pe care a adus-o adolescenta,originară din Slatina, melodiei "Lie, ciocârlie" și nu și-a putut stăpâni lacrimile. Nu este prima dată când Andrada, care s-a născut nevăzătoare, obține aplauze și este apreciată pentru vocea cu care a fost înzestrată. 

11194590_1585243631755211_7152897279607643858_o.jpg

precup andra
Andrada, alături de Nicole Cherry și Andra, în platoul emisiunii Happy Hour, în anul 2015
Sursă foto: Arhivă personală

În urmă cu cinci ani, ea participa la concursul "Românii au talent", unde a interpretat melodia Memories a lui Nicole Cherry. La scurt timp după emisiune, Andrada a fost invitată în platoul "Happy Hour", iar Cătălin Măruță i-a făcut o surpriză de proporții! Andrada s-a aflat față în față cu cea a cărei melodie o cântase la "Românii au talent". Mai mult decât atât, Nicole Cherry a susținut un mini duet alături de Andrada!

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1