VIDEO X Factor 2020. Stefan Bănică nu s-a oprit din plâns după ce a ascultat-o. Cine merge mai departe

127718477_851286055644819_7953142176418946013_n.jpg

stefan banica
Ștefan Bănică Jr. a fost impresionat profund de Andrada Precup
Sursă foto: Captură video

Vineri seara, 27 noiembrie, a fost rândul fetelor din echipa lui Ștefan Bănică Jr să demonstreze că merită să ajungă cu un pas mai aproape de marele premiu. Din 10 tinere au rămas doar trei, doar cele mai bune voci având șansa să se dueleze în etapa următoare. Nu doar concurentele au fost cuprinse de emoții, ci și Ștefan Bănică Jr care a fost profund impresionat de interpretarea uneia dintre ele și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Ștefan Bănică Jr. a trebuit să ia decizii dificile vineri, 27 noiembrie, în ediția emisiunii X Factor. Din cele 10 tinere ajunse în etapa de Bootcamp doar 3 au trecut în următoarea etapă. Cele care și-au asigurat prezența la "Dueluri" sunt Ioana Ardelean, Andrada Precup și Alexandra Sîrghi.

Fiecare dintre cele care au urcat pe scenă au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a impresiona juriul exigent. Cea care a reușit să smulgă ropote de aplauze de la public, dar și lacrimi din partea lui Ștefan Bănică Jr a fost o concurentă cu probleme de vedere și cu o voce angelică.

img.jpg

aNDRADA PRECUP
Andrada Precup a interpretat Lie, ciocârlie și a obținut un loc în etapa duelurilor
Sursă foto: Antena 1

Andrada Precup, de doar 16 ani, a interpretat, cu sensibilitate, melodia "Lie, ciocârlie", iar reacțiile celor patru jurați a fost una pe măsură. Florin Ristei s-a declarat fascinat de vocea tinerei și a subliniat că modul în care a cântat l-a făcut să simtă fiori pe șira spinării. "Eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta", a spus Ristei. "Să îți spun că ai cântat perfect este prea puțin. Nu știu ce să zic, m-ai lăsat fără cuvinte efectiv", a adăugat și Delia. 

După momentul care i-a adus lacrimi în ochi, Ștefan și-a îmbrățișat eleva și a spus: "Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. Este o capacitate rară să transmiți așa ceva, dincolo de concurs. Ești mare. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe altă parte", a concluzionat Ștefan.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1