Cine e Răzvan Suma, bărbatul de care s-a despărțit Analia Selis? Solista a pierdut o sarcină în ziua de Crăciun

analia_razvan_si_noa_2.jpg

Analia, Răzvan și Noa, când era bebeluș
foto: Click!

Analia Selis, una dintre cele mai discrete prezențe din showbiz, a surprins recent cu o veste la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cântăreața de origine argentiniană s-a despărțit de soțul său, cu care s-a căsătorit în 2004, și cu care are doi copii. În mesajul artistei se citește multă suferință, dar tot ea scrie, cu resemnare: "Viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost". Din nefericire, viața Analiei Selis nu a fost scutită de drame.

Povestea de dragoste dintre Analia Selis (43 de ani) și Răzvan Suma (43 de ani) s-a încheiat, dar la început părea desprinsă din telenovele. Ea, din Tucuman, un oraș din nord-estul Argentinei, el, din Cluj, amândoi artiști. S-au cunoscut la Conservatorul din Boston, unde ea lua lecții de canto, iar el studia violoncelul. El s-a îndrăgostit după ce a privit-o doar o secundă printr-o ușă care se închidea. Ea a avut rețineri legate de mutarea în România, el a convins-o aducând-o aici în perioada sărbătorilor de iarnă.

analia-selis-razvan-suma.jpg

analia selis si razvan suma la nunta
Analia Selis și Răzvan Suma s-au căsătorit în 2004. Cei doi s-au despărțit în decembrie 2019, dar au făcut totul public abia acum
foto: arhiva personală

Analia s-a remarcat la Cerbul de Aur, în 2004, când a reușit să ocupe locul al treilea. Timbrul cald și plăcut a transformat-o curând într-una dintre artistele preferate ale românilor. Povestea ei a făcut repede înconjurul țării și mulți au început să se întrebe cine e soțul Analiei Selis. Solista și violoncelistul au făcut o nuntă dublă, la Cluj și în Argentina, în 2004. Deși este unul dintre cei mai activi și mai importanți tineri instrumentiști români, cu sute de recitaluri și concerte susținute în întreaga lume, pentru români numele lui Răzvan Suma este legat mai ales de artista de origine argentiniană.

Cine e soțul Analiei Selis? Artista a pierdut o sarcină chiar în ziua de Crăciun

Analia și Răzvan au doi copii, Noa (9 ani) și Tiago (8 ani), însă începutul vieții lor de familie a fost marcat de o dramă cumplită. Analia a pierdut o sarcină chiar în ziua de Crăciun, în 2009, la scurt timp după ce anunțase, fericită, că așteaptă un copil. ”A fost foarte greu. A doua zi după ce am pierdut sarcina, începuseră să ne sune de la ziare. Au fost zece zile în care nici nu am răspuns la telefon. Iar când am rămas din nou însărcinată, mult timp ne-a fost greu să credem că va fi bine”, a rememorat Analia.

Citește și:

Ce familie frumoasă are Analia Selis! - FOTO

Analia Selis s-a despărțit de violoncelistul Răzvan Suma, cu care are doi copii. ”Viața merge înainte”

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1