Analia Selis s-a despărțit de violoncelistul Răzvan Suma, cu care are doi copii. ”Viața merge înainte”

analia-selis-razvan-suma.jpg

analia selis si razvan suma la nunta
Analia Selis și Răzvan Suma s-au căsătorit în 2004. Cei doi s-au despărțit în decembrie 2019, dar au făcut totul public abia acum
foto: arhiva personală

Cântăreața de origine argentiniană Analia Selis s-a despărțit de tatăl celor doi copii ai ei, violoncelistul Răzvan Suma. Cei doi nu mai formează un cuplu din decembrie, anul trecut, și chiar dacă nu au semnat actele de divorț, solista spune că nu mai există cale de întoarcere. ”Viața merge înainte spre mult mai bine.”

De aproape un an de zile, Analia Selis (43 de ani) și Răzvan Suma (43 de ani) nu mai formează o familie, însă abia acum solista a decis să facă totul public.

“Să știi că n-am divorțat încă, dar m-am despărțit. Urmează divorțul… urmează. Este în premieră, nimeni nu știa până acum. (…) a venit despărțirea cu Răzvan. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României (n.r.: 2019), ne-am despărțit. (…) și atunci a urmat o perioadă care a fost pentru mine foarte intimă și chiar nu am mai apărut deloc, pentru că, efectiv, nu puteam să povestesc, nu puteam să zic despre chestia asta… (…). Am avut perioada aceea în care am avut nevoie să fiu acasă, cu copiii, să mă ocup de ei, să mă regăsesc în familia mea de acum, care sunt copiii și eu. În perioada pandemiei, care pe mine, personal, m-a ajutat foarte mult, pentru că am învățat care sunt valorile adevărate, am învățat să am răbdare, mi-a lipsit scena foarte mult. Cariera mea s-a dezvoltat extrem bine, efectiv până cu o săptămână înainte de pandemie (…)”, a declarat Analia Selis marți la matinalul de la Antena 1.

Vestea separării de violoncelistul Răzvan Suma a venit ca un șoc pentru fanii artistei. După emisiune, artista s-a destăinuit pe rețelele de socializare, unde a precizat că pentru ea o împăcare cu fostul soț este exclusă.

”La toți cei care de atunci până acum m-ați întrebat cum e familia sau mi-ați trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam, aș vrea să vă spun că nu am putut să vorbesc despre acest subiect. Ca să evit întrebări despre o posibilă împăcare, aș vrea să vă spun că în ceea ce mă privește nu există drumul înapoi. Acest an a fost un an intim, în care am avut nevoie de regăsire acasă, alături de Noa și Tiago”, a scris Analia Selis pe pagina sa de Facebook.

Analia Selis vrea să-și continue viața în România și după divorț. ”La toți cei care trec printr-o despărțire, aș vrea să vă spun că timpul trece și cu siguranță viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost. Simt nevoia să precizez că nu mi-am gândit sub nicio clipă să plec din România, nici înainte, nici atunci când m-am despărțit și nici acum. România este o țară care mi-a dăruit și îmi dăruiește în continuare foarte mult, așa că anul aceasta, pe 1 Decembrie, o voi sărbători așa cum nu am putut anul trecut”, a mai adăugat artista.

Cine este Analia Selis. S-a căsătorit cu Răzvan Suma în 2004

Povestea de dragoste dintre Analia Selis (43 de ani) și Răzvan Suma (43 de ani) avea toate datele unei telenovele cu final fericit. Ea, din Tucuman, un oraș din nord-estul Argentinei, el, din Cluj, amândoi artiști. S-au cunoscut la Conservatorul din Boston, unde ea lua lecții de canto, iar el studia violoncelul. El s-a îndrăgostit după ce a privit-o doar o secundă printr-o ușă care se închidea. Ea a avut rețineri legate de mutarea în România, el a convins-o aducând-o aici în perioada sărbătorilor de iarnă.

Analia s-a remarcat la Cerbul de Aur, în 2004, când a reușit să ocupe locul al treilea. Timbrul cald și plăcut a transformat-o curând într-una din artistele preferate ale românilor. Povestea ei a făcut repede înconjurul țării și mulți au început să se întrebe cine e soțul Analiei Selis. Solista și violoncelistul au făcut o nuntă dublă, la Cluj și în Argentina, în 2004. Deși este unul dintre cei mai activi și mai importanți tineri instrumentiști români, cu peste cinci sute de recitaluri și concerte susținute în întreaga lume, pentru români numele lui Răzvan Suma este legat mai ales de artista de origine argentiniană.

Citește și:

Cine e soțul Analiei Selis? Drama cumplită prin care au trecut cei doi

Analia și Răzvan au doi copii, Noa (9 ani) și Tiago (8 ani), însă începutul vieții lor de familie a fost marcat de o dramă cumplită. Analia a pierdut o sarcină chiar în ziua de Crăciun, în 2009, la scurt timp după ce anunțase, fericită, că așteaptă un copil. ”A fost foarte greu. A doua zi după ce am pierdut sarcina, începuseră să ne sune de la ziare. Au fost zece zile în care nici nu am răspuns la telefon. Iar când am rămas din nou însărcinată, mult timp ne-a fost greu să credem că va fi bine”, a rememorat la un moment dat Analia.

analia_si_familiaziarulmetropolis.ro_.jpg

analia selis familie tango concerte
Au împreună doi copii
Foto: ziarulmetropolis.ro
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1