Chefi la cuţite. Ce a gătit Răzvan Fodor pentru «cuţitul de aur», oferit de concurenţă

razvan_fodor.jpg

razvan fodor chefi la cutite
Răzvan Fodor a apărut în faţa juraţilor "Chefi la cuţite"
foto: captură video Antena 1

Revedere cu emoţii luni seară la Chefi la cuţite (Antena 1). Fostul prezentator Masterchef (ProTV), Răzvan Fodor, a păşit în faţa juraţilor cu care este bun prieten şi i-a impresionat cu un preparat mexican. Sigur pe el, fosta gazdă a concursului culinar similar de la ProTv a reuşit să-i dea gata pe cei trei chefi şi a obţinut cuţitul de aur, un "pașaport" ce îi trimite pe cei mai talentați trei concurenți direct în echipele celebrilor bucătari, cu șansa unică de a omite etapele eliminatorii de foc ale Bootcamp-ului.

Răzvan Fodor (44 de ani) s-a retras de pe micul ecran, dar şi-a păstrat pasiunea pentru gătit. Este tată cu normă întreagă, după cum chiar el a povestit la emisiunea «Chefi la cuţite», şi chiar dacă nu mai este gazda "Masterchef", a rămas bucătarul casei. A demonstrat din plin că se pricepe în bucătărie şi luni seara i-a dat pe spate pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi pe Cătălin Scărlătescu. 

Răzvan Fodor a gătit Chili con carne, un preparat mexican. "E o mâncare simplă, dar e important mixul de condimente, sare piper, oregano, chimion", a subliniat vedeta. La final, Răzvan Fodor a adăugat în mâncarea lui două cuburi de ciocolată pentru a lega mai bine sosul.  "Lumea crede că ciocolata e o fentă, dar nu e deloc. Are rolul ei", a adăugat el.

Reacţia juraţilor Chefi la cuţite după ce au aflat cine le-a gătit

Surprinşi de preparatul cu care Răzvan Fodor s-a prezentat în faţa juraţilor, Aceştia au avut şi câteva critici, dar cunoscând cine se află în spatele platoului, chefii s-au bucurat de revedere. Pentru că le-a atins inimile, nu doar papile gustative, chefii i-au oferit lui Fodor cuţitul de aur, un "pașaport" ce îi trimite pe cei mai talentați trei concurenți direct în echipele celebrilor bucătari, cu șansa unică de a omite etapele eliminatorii de foc ale Bootcamp-ului.   

Răzvan a prezentat Masterchef la PRO TV și în perioada în care jurați erau acolo Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu (sezoanele 1-3). ”Am venit să le gătesc chefilor ca surpriză, abia aștept să le văd reacția! Voi pregăti o mâncare simplă, chiar nu am nicio frică, pentru că le știu gusturile”, a declarat Răzvan înainte de a păşi în faţa intransigenţilor juraţi.

 

Citeşte şi:

 

FOTO Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița! Irina și Răzvan Fodor au fost nașii lui Namiko

Îți vine să crezi că aceste vedete au fost cuplate? 5 poveşti de dragoste uitate

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1