FOTO Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița! Irina și Răzvan Fodor au fost nașii lui Namiko

cabral-andreea-ibacka-botez-fetita.jpg

Cabral și Andreea Ibacka și-au creștinat fetița, pe Namiko
Foto: Instagram

Andreea Ibacka a dus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu cinci luni, pe care a numit-o Namiko (nume japonez n.r) iar de atunci pregătirile pentru botez au fost în toi, chiar dacă mămica a dezvăluit că a amânat evenimentul. Andreea Ibacka și Cabral au hotărât ca botezul, dar petrecerea de după ceremonia de creștinare să aibă loc în luna mai, atunci când timpul de afară este prielnic pentru organizarea acesteia în aer liber.

cabral-andreea-ibacka-fetita-botez.jpg

Cabral și Andreea Ibacka, emoționați și fericiți la botezul fetiței lor
Foto Instagram

Pentru Cabral și Andreea Ibacka emoțiile s-au ridicat la intensitate maximă sâmbătă, 25 mai, când cei doi fericiți părinți au organizat botezul fetiței lor, micuța Namiko. Deși cuplul este discret cu privire la evenimentele mari din familie, invitații nu s-au putut abține și au publicat pe rețelele de socializare imagini inedite din cadrul evenimentului.

razvan-irina-fodor-botez-namiko.jpg

Familia Fodor, nașii lui Namiko
Foto Instagram

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița

Coi doi soți au decis că, deși micuța lor poartă un nume asiatic, aceasta să fie botezată în stil tradițional românesc, așa că atât ei, cât și câțiva dintre invitații lor, au optat pentru portul popular românesc, alegând clasicele și frumoasele ii. Nașii lui Namico au fost nimeni alții decât doi prieteni buni de-ai cuplului, Răzvan și Irina Fodor, alături de fetița lor, Diana, pe care au supranumit-o „nașa mică”. La rândul lor, aceștia au respectat ideea de „botez tradițional” și s-au îmbrăcat pe măsură!

andreea-ibacka-cabral-botez-fetita.jpg

Cabral și Andreea, alături de organizatoarea evenimentului
Foto Instagram

Petrecerea de după ceremonia de creștinare a lui Namiko a avut loc în aer liber, iar invitații au fost răsfățați cu tot felul de bunătăți. Cea care a strălucit la eveniment a fost, bineînțeles, mămica Andreea, care a purtat o rochie ce semăna cu iia tradițională, accesorizată cu o coroană de flori în păr. Micuța Namiko a avut și ea o rochiță asortată, tot asemenea unei ii și a fost foarte cumințică în brațele mamei ei.

andreea-ibacka-botez-namiko-1.jpg

Micuța Namiko, în brațele mamei ei
Foto Instagram

Printre invitații petrecerii s-au numărat și Radu Vâlcan și Adela Popescu, care au „încălcat” puțin „codul vestimentar” al evenimentului: Adela a purtat o rochie lungă, roșie, iar Radu Vâlcan s-a îmbrăcat extrem de lejer, cu blugi și un tricou alb, spre nemulțumirea lui ulterioară, când i-a văzut pe cei doi „crai” Cabral și Răzvan Fodor, îmbrăcați în straie autentice. „Ei, țărani tradiționali...eu, țăran că m-am îmbrăcat așa!”, a scris prezentatorul de la „Insula Iubirii” pe rețelele de socializare.

cabral-radu-valcan-razvan-fodor.jpg

Cabral, Radu Vâlcan și Răzvan Fodor, „asortați și nu prea”
Foto Instagram

„Botezul va fi în luna mai pentru că aşteptăm să se încălzească afară, să facem ceva în aer liber, restrâns, cu câţiva prieteni. Nu ne dorim mare tam-tam pe tema aceasta. Important este să mergem la biserică după care va fi un grătar între prieteni, nu va fi la un restaurant.

Va fi ceva cât mai intim, mai ales că ne dorim să abordăm o tematică românească. Aş vrea să ne îmbrăcăm în port românesc, în ie, chiar şi băieţii plus naşii Răzvan Fodor (43 de ani) şi soţia lui, Irina (30 de ani). Preparatele vor fi cu specific românesc, aşa ne dorim noi”, mărturisea Andreea Ibacka, în urmă cu puțină vreme.

Loading...

Citește și