Chef Joseph Hadad, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu juratul Masterchef

joseph_hadad_0.jpg

joseph hadad
Joseph Hadad a fost transportat pe targă la spital

Momente delicate pentru Chef Joseph Hadad, care miercuri în jurul prânzului a ajuns la spital. S-a vorbit că ar fi suferit un infarct, însă persoane apropiate juratului de la Masterchef nu au confirmat deocamdată informația. Se pare că celebrul bucătar s-ar fi simțit rău însă nu se știe dacă nu cumva glicemia sau calciul să-i fi făcut probleme.

UPDATE: 13.45 În urma controlului amănunțit la care a fost supus chef Hadad, medicii au ajuns la concluzia că bucătarul a suferit o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Specialiștii i-au recomandat să-și aloce timp suficient de odihnă și să se liniștească o perioadă.

Joseph Hadad se află în aceste momente sub îngrijire medicală, fiind transportat la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. Surse din anturajul bucătarului au declarat pentru Click! că juratul este stabil și este supus unei serii de investigații pentru a depista motivul pentru care s-a simțit rău. S-a vehiculat că ar fi suferit un infarct, însă analizele și testele efectuate de medici vor releva dacă a fost sau nu vorba despre așa ceva. Este posibil și ca niște probleme minore cu glicemia și calciu care nu ar fi fost ținute sub control să-i fi provocat această stare generală de rău. El a fost preluat de o ambulanță de la unul dintre restaurantele pe care le deține în București.

joseph_hadad.jpg

joseph hadad
Joseph Hadad a suferit un infarct
Foto: Antena 1

Chef Joseph Hadad şi-a făcut debutul în televiziune, la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii Top Chef, unul dintre cele mai prestigioase show-uri culinare din Romania.

Acesta este în prezent jurat în emisiunea MasterChef, alături de Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran. 

 

Citește și:

 

Joseph Hadad: «De 40 de ani bucătăria e viaţa mea»

A ajuns de la un simplu concurent, jurat al emisiunii «MasterChef». Ce spune Chef Silviu Chelaru despre noul sezon

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1