Marea Finală «Exatlon» va fi difuzată pe 9 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D

gabriel_nedelcu2.jpg

Exatlon se apropie de Marea Finală

Show-ul fenomen „Exatlon” se apropie de deznodământ, iar Finala (la masculin și feminin) se anunță una cu adevărat epică! Milioanele de fani ai reality-ului sportiv vor putea urmări ultima bătălie a acestui sezon pe 9 iunie, începând cu ora 20:00, la Kanal D! Va fi o adevărată încleștare a celor mai buni concurenți ai acestui sezon „Exatlon”.

În lupta pentru câștigarea celor două râvnite trofee și a celor două premii de 50.000 Euro, au mai rămas Ion Surdu, Andrei Botoaca, Gabriel Nedelcu și Costin Gheorghe, la masculin, și Cătălina Șeicaru, Andreea Arsine, Cristina Constantinescu și Nicoleta Luncă, la feminin.

Milioanele de fani, familiile și prietenii sportivilor rămași în cea mai intensă și inspirațională competiție sportivă difuzată de o televiziune din România așteaptă cu sufletul la gură finalul concursului. Cei opt concurenți sunt mai determinați ca oricând să devină câștigători, oferind tot ce au mai bun pe traseele din Republica Dominicană.

Timp de cinci luni aceștia au rezistat eroic în competiție, dovedind că au un psihic de învingători. Înainte de a se aventură în Dominicană au declarat că vor să-și depășească limitele și au făcut-o, emotionand o țară întreagă prin efortul lor, prin determinare și spirit de echipa.

„Cred că «Exatlon» este o experiență profundă, care schimbă pe oricine în bine”

"Voi cunoaște o nouă Andreea, vreau să văd, să simt limita, să aflu cât pot duce!", declara faimoasa Andreea Arsine înainte de a pleca în Republica Dominicană. "Cred că aș putea să fac față provocării!", spunea și Nicoleta Luncă, singura războinică rămasă în competiție. Cristina Constantinescu era convinsă că atuurile ei sunt "vârsta și experiență" acumulate în cei aproape 30 de ani de viață sportivă.

În ciuda faptului că nu a făcut sport de performanță și nu-și dădea prea multe șanse în acest concurs, Cătălina Șeicaru a reușit să-și surprindă fanii, certificând ceea ce declara înainte de plecarea în Republica Dominicană: "Cred că o să mă întorc cu forțe noi, mai matură, mai puternică".

"Vreau să îmi demonstrez mie, dar și celorlalți că luptătorii nu doar se bat și atât! Ai nevoie de muncă, disciplină, de echilibru psihic și strategie că să fii un bun sportiv", declara hotărât Ion Surdu.

Gabriel Nedelcu e convins că fiecare concurent se va întoarce schimbat de la „Exatlon”: "Cred că este o experiență profundă, care schimbă pe oricine în bine".

Pentru campionul la enduro cross Andrei Botoaca, obișnuit cu un stil de viață mai spartan, participarea la „Exatlon” a fost un pas firesc. Acesta declara, înainte de a intra în concurs, că este obișnuit cu condițiile dificile.

"Am avut parte multe competiții în care am stat câte 5 ore în mediu alpin, cu motocicletă defectă; a trebuit să merg 10 km prin pădure, pe un traseu nemarcat. Am rămas fără mâncare și fără apă în sălbăticie", a povestit acesta înainte de plecarea în Dominicană. 

Nu ratați ultimele ediții ale celebrului show sportiv "Exatlon" și Marea Finală a show-ului  ce va fi difuzată la Kanal D, pe 9 iunie, de la ora 20:00.

Loading...

Citește și