Ce veste bună a primit Alessandra Stoicescu în timpul sarcinii

s12-3-neatza-1.-3col-stoiceasca-si-sotul2.jpg

Alessandra Stoicescu şi soţul ei, fericiţi că vor deveni părinţi

Perioadă roz pe toate planurile pentru Alessandra Stoicescu. Pe 1 martie, vedeta de televiziune a anunţat că va avea un copil, se pare o fetiţă, iar recent a primit o veste bună şi în plan profesional.

Alessandra Stoicescu (42 de ani) va aduce pe lume primul ei copil şi este extrem de emoţionată. Vedeta Antena 3 a anunțat că este însărcinată de 1 Martie, vestea venind pe pagina reţelei sociale Instagram. Ulterior, colega ei din trustul Intact, Mihaela Bărzilă, a dezvăluit şi sexul bebeluşului, spunând că Alessandra şi soţul ei, Sergiu Constantinescu, vor fi părinţi de fetiţă. Iată că nu a trecut mult şi jurnalista mai primeşte o veste bună.

Conform unui sondaj de opinie publicat în luna martie a acestui an, de către Sociopol, despre încrederea pe care românii o au în formatorii de opinie TV, Alessandra Stoicescu, realizatoarea emisiunii "100 de Minute", de la Antena 3, se află în TOP 3. pe primul loc se află Cristian Tudor Popescu, urmat de Ion Cristoiu.

alessandra-stoicescu-burtica-gravida.jpg

Alessandra Stoicescu, cu burtica de gravidă la vedere
Foto: Instagram

„Încrederea nu poate fi câștigată la loto, deci e mai valoroasă decât banii! Încrederea e tot ce căutăm și ne dorim, nu doar ca jurnaliști, ci ca profesioniști în orice domeniu! Celebritatea poate fi și negativă și se poate câștiga peste noapte. Eu mi-am dorit încredere și asta lupt să construiesc. De ce luptă? Pentru că vorbim despre o societate tot mai învrăjbită, suntem mult prea ușor de asmuțit unul împotriva celuilalt. Așa că eu lupt să construiesc încrederea în fiecare minut la televiziune, în acțiunile fundației pe care o conduc, Fundația Mereu Aproape, dar și în mediul de business” a declarat Alessandra Stoicescu.

Citeşte şi:

Alessandra Stoicescu, probleme pe aeroport! Prezentatoarea a trecut prin mari emoții

Aglomeraţie de graviduţe la Antene! 8 dintre vedetele postului vor deveni mame curând

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1