Aglomeraţie de graviduţe la Antene! 8 dintre vedetele postului vor deveni mame curând

s12-3-neatza-1.-3col-stoiceasca-si-sotul2.jpg

Alessandra Stoicescu şi soţul ei, fericiţi că vor deveni părinţi

S-a spart ţeava cu graviduţe la Antene. Andreea Bălan, Gabriela Cristea, Mirela Boureanu Vaida, Simona Gherghe, Mihaela Călin, Flavia Mihăşan, Alina Puşcaş şi Alessandra Stoicescu se pregătesc anul acesta să devină mame. Ultima a anunţat ieri, chiar de Mărţişor, vestea cea mare.

La 5 ani de când s-a căsătorit cu Sergiu Constantinescu, pe care l-a cunoscut la muncă, Alessandra Stoicescu (42 de ani) şi soţul ei sunt în culmea fericirii. “Primul nostru boboc de floare”, a scris prezentatoarea de la Antena 3 în dreptul unei imagini în care îşi arată brăţara cu două picioruşe de bebeluş, pusă pe mâna pe care o ţine pe cea a soţului.

s22-3-neatza-2.-2col-andreea-balan.jpg

Andreea Bălan trebuie să nască dintr-o clipă în alta

Felicitările au început să curgă imediat în rubrica de comentarii, iar cei doi par a fi în culmea fericirii. Emoţia unui astfel de moment nu o poţi aprecia decât atunci când o trăieşti. În trecut, cei doi soţi aveau alte priorităţi.

“Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul... E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu”, spunea Alessandra într-un interviu mai vechi. 

s32-3-neatza-3.-2col-simona-gherghe-2.jpg

Simona Gherghe aduce pe lume al doilea copil

Vedeta nu este singura din trustul Intact care va deveni mămică anul acesta. Andreea Bălan (34 de ani), jurata de la “Te cunosc de undeva” mai are doar câteva ore până va deveni a doua oară mămică şi îi va face o surioară Ellei Maya, pe care o va boteza Clara Maria. Ea şi soţul ei George Burcea au anunţat că săptămâna viitoare se va întâmpla marele eveniment. 

O altă mămică ce trebuie să nască în curând este Gabriela Cristea (44 de ani), gazda emisiunii “Te iubesc de nu te vezi” la Antena Stars. Ea a anunţat că va naşte prin cezariană în jurul datei de 15 martie, al doilea copil, care va fi tot fetiţă. 

s42-3-neatza-4.-2col-alina-puscas-gravida.jpg

Alina Puşcaş, de trei ori mămică

Mirela Boureanu Vaida (36 de ani) va avea şi ea al treilea copil, care va fi băieţel urmând să nască la sfârşitul lui martie - începutul lui aprilie. Vedeta a luat deja o pauză de televiziune şi s-a pregătit pentru Eurovision, unde a urcat pe scenă însărcinată. 

Şi Simona Gherghe (40 de ani), gazda emisiunii “Acces Direct” de la Antena 1, va naşte anul acesta a doua oară. Vedetea s-a cununat religios vara trecută cu partenerul ei, consultantul politic Răzvan Săndulescu (42 de ani). Cei doi mai au o fetiţă, Ana. 

s52-3-neatza-5.-2col-flavia-bun.jpg

Flavia e însărcinată în 7 luni

O altă ştiristă de la Observatorul Antenei 1, Mihaela Călin (35 de ani), va naşte şi ea în iulie. Vedeta s-a măritat anul trecut în octombrie cu Daniel Sava, de profesie avocat, probabil după ce au aflat că vor deveni părinţii unui băieţel. 

s62-3-neatza-6.-2col-vaida.jpg

Vaida mai are o lună până naşte

Flavia Mihăşan (32 de ani), colega de matinal a lui Răzvan şi Dani, a anunţat în decembrie, după multe speculaţii, că va avea  primul bebe. Vedeta s-a cuplat cu colegul dansator Marius Moldovan, pe care îl ştiţi de la “Românii au talent”. Însărcinată în 7 luni, Flavia a intrat deja în vacanţă şi va naşte în mai. 

s72-3-neatza-7.-2col-mihaela-calin.jpg

Mihaela Călin va naşte în iulie

Ultima, dar nu cea din urmă, Alina Puşcaş (33 de ani), gazda emisiunii “Te cunosc de undeva” şi actriţă în “Fructul oprit”, va deveni mamă pentru a treia oară. Vedeta şi soţul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, mai au doi copii.

s82-3-neatza-8.-2col-.jpg

Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda

“Noi suntem împreună de 5 ani. Primul copil, Alex, are 3 ani şi 5 luni, Melissa are 2 ani şi al treilea e pe drum. Deci, din toată relaţia noastră, eu am fost mai mult însărcinată. Acum îmi doream să mai stau şi eu la plajă în bikini şi să mă plac. I-am zis să mă mai lase puţin, dar.. “, a glumit vedeta la Antena 1.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1