Ce ținute au purtat vedetele la nunta Adelinei Pestrițu. Cristina Șișcanu, criticată pentru că a avut o rochie albă

adelina-pestritu-nunta.jpg

Adelina Pestrițu a avut parte de o nuntă ca în povești
Foto: Arhivă personală

Adelina Pestrițu a avut parte de nunta mult visată cu partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, care i-a devenit acum soț și în acte și în fața Domnului. Pentru marele eveniment, care a avut loc în data de 20 iulie, vedeta a avut grijă să nu scape niciun detaliu de pe „listă” și să se asigure că momentul în care pășește în fața altarului va fi unul memorabil și pentru invitații ei, nu doar pentru viața ei de cuplu.

Bruneta a strălucit în marea zi, schimbând două rochii de mireasă elegante, comandate special pentru eveniment, însă nici cei ce i-au fost alături în aceste momente speciale nu s-au lăsat mai prejos. Printre vedetele invitate la nunta acesteia s-au numărat și prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, alături de soțul ei, Tavi Clonda, jurnalista Cristina Șișcanu și partenerul ei, fostul prezentator TV Mădălin Ionescu, Oana Roman, Denisa de la Bambi, Elena Gheorghe și lista poate continua!

Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta Adelinei Pestrițu

Pentru eveniment, Gabriela Cristea, care a devenit de curând mămică pentru a doua oară, a optat pentru o rochie simplă, de culoare neagră, lejeră, care i-a pus în valoare silueta, vedeta reușind să slăbească semnificativ după ce i-a dat naștere micuței Iris. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de sandale cu toc, de culoare deschisă și o pereche de cercei în formă de stea. Soțul Gabrielei Cristea a ales o combinație de culori pentru costumul pe care l-a purtat: pantaloni negri și sacou de culoare albastră.

gabriela-cristea-tavi-clonda-nunta-adelina.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea
Foto: Arhivă personală

Ținuta aleasă de Cristina Șișcanu pentru cununia religioasă a Adelinei Pestrițu de la biserică a fost una intens comentată de internauți, având în vedere culoarea acesteia. Soția lui Mădălin Ionescu a purtat o rochie vaporoasă, cu multe volane, de culoare albă.

cristina-siscanu-tinuta.jpg

Prima rochie cu care Cristina a asitat la ceremonia din biserică
Foto: Arhivă personală

Conform tradițiilor, invitații la nuntă trebuie să evite să se îmbrace în alb, aceasta culoare fiind destinată exclusiv miresei. Pentru petrecerea de nuntă însă, ce a urmat după ceremonia religioasă, Cristina și-a schimbat ținuta, optând pentru o rochie galbenă. Soțul ei a purtat un costum gri, accesorizat cu o cravată cu model.

cristina-siscanu-madalin-ionescu-nunta-adelina.jpg

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, alături de cei doi miri
Foto: Arhivă personală

La petrecera de nuntă a Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea, Oana Roman a ales un model de rochie care o avantajează, și pentru care a tot optat în ultima perioadă. Ținuta purtată a fost de culoare bleu, nu a avut decolteu și a fost marcată în talie cu o curea dechisă la culoare, cu ornamente strălucitoare. Rochia i-a pus bine în valoare silueta Oanei, fiind vaporoasă și lejeră, perfectă pentru temperaturile ridicate ale lunii iulie.

oana-roman-nunta-adelina.jpg

Oana Roman, alături de mireasa Adelina
Foto: Arhivă personală

Elena Gheorghe, care a întreținut și atmosfera din cadrul evenimentului, a marcat o apariție sexy la petrecerea de nuntă a Adelinei Pestrițu, alegând să poarte o rochie mulată și scurtă, de culoare roșie, care fura ușor privirile. Cântăreața a lăsat la vedere și un decolteu adânc, și a fost toată numai un zâmbet pe parcursul reprezentației sale. „Casă de piatră, frumoșilor! A fost o plăcere să vă cânt”, a transmis artista după eveniment.

elena-gheorghe-nunta-adelina.jpg

Elena Gheorghe a cântat la petrecerea de nuntă a Adelinei
Foto: Arhivă personală

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și